Komentāri: Darbinieks atklāj neglaimojošu informāciju par darbu populārā Rīgas kafejnīcā

Dzēsts lietotājs

Pilnīgi piekrītu par nodokļu nemaksāšanu. Valsts paliek arvien alkatīgāka. Nevar vien tos resnvēderus piebarot. Visu mūžu esmu godīgi strādājis un maksājis nodokļus, bet pēdējos gadus valstij vēl ir par maz, ka palieku parādā. Valstij laikam jau ir aizmirsušies 13. janvāra grautiņi. Citās valstīs, piemēram Francijā, tauta sen jau būtu izgājusi ielās. Arvien mazāka man ir vēlēšanās strādāt oficiālu darbu un maksāt šai valstij nodokļus. Ar šādu politiku neviens atpakaļ uz Latviju nebrauks.

15.mar 2020 Atbildēt
Etjen Lyxar

Es arī par nodokļu nemaksāšanu Saiema paliek ar vien alkatīgāka nevis valsts.Saiema valsti slauc jo valsts esam mēs parastie ļaudis kas maksā nodoķļus un baro deputātus ar melnajiem ikriem un par to arī viņi jamet arā uz ielas unjanospārda turpat!

15.mar 2020 Atbildēt
Aleksandrs

Pfffff, atklāja Ameriku. Tas sen bija skaidrs ka šis kantoris nav nekāds balts un pūkains. Ja būtu visu darījuši "godīgi", tad nebūtu bijis tas kratīšanu skandāls. Joprojam atceros "es un visi vairāk saules darbinieki esam gatavi apsesties pie melu detektora". Ha-ha-ha. Kāpēc tad nomainījāt visus kases aparātus pēc kratīšanām lai atjaunotu darbu? Nebija ko darīt, prikola pēc? Vai varbūt tāpēc ka bija atklājusies nodokļu krāpšanas shēma, bet sanāca visu "sarunāt"? Klauni.

15.mar 2020 Atbildēt
Jānis Ivanovs

Pilnībā atbalstu par nodokļu nemaksāšanu! Nodokļus jāmaksa visās citās valstīs tikai ne Latvijā !

15.mar 2020 Atbildēt
LESS

Interesanta domāšana te dažiem par nodokļu nemaksāšanu!!! Vai nu jūs pajoliņi neceriet nodzīvot līdz 65 gadiem, vai arī grasāties pamest šo valsti un maksāsiet nodokļus citā valstī....Jūsu zināšanai- ēst gribēsies arī pensijas vecumā, bet par darbu tad varēsiet aizmirst, jo tādiem reti kur atradīsies piemērota darba vieta, ja spēki vēl atļaus.... zobi būs izbiruši, bet medicīnas komerc-pakalpojumus nevarēsiet atļauties. Skaisti jūs dziediet tagad, kad jums te dažam labam ir no 20 līdz 40 un liekas, ka pensijas laiks nekad nepienāks...

16.mar 2020 Atbildēt
Kristīne

Lai visi tie nodokļu nemaksātāji un tā atbalstītāji vecumdienās neraud par mazajām pensijām, to, ka medicīna ir dārga, bet ugunsdzēsēji līdz viņiem braukuši ilgi, savukārt policisti nav bijuši laipni, pieņemot iesniegumu par zādzību, mazbērniem universitātē nav stipendijas un mācības maksā vairākus tūkstošus.

Esmu par to, lai tiem, kas nemaksa nodokļus, pensijas vecumdienās būtu tādas, kādas nopelnījuši, ne no citu maksātajiem nodokļiem nodrošinātu pensijas iztikas minimuma līmenī.

16.mar 2020 Atbildēt
Lolita Irisa Oto

Man prieks par vienu loģisku komentāru!!!

Es uz savas ādas piedzīvoju aplokšņu algas un tamdēļ mana pensija ir zem iztikas minimuma, bet ja nebūtu vispār maksāti nekādi nodokļi, es tagad varētu tīties baltā palagā un lēnām doties kapsētas virzienā...

16.mar 2020 Atbildēt
Ventuks

Tie nodokļu nemaksāšanas slavinātāji dalās 2 grupās - (1) Tie ir vienkārši troļļi. Apmaksāti vai neapmaksāti. Apmaksātie dara savu darbu, bet neapmaksātie ir no "mūžam neapmierināto kategorijas". Viņu dzīvē visu laiku ir vainīgi citi. Arī tad, ka vecumā saņems mazu pensiju, arī tad viņiem vainīgi būs citi. (2) Tie ir vienkārši "gudrie muļķi", kuri vienmēr savu muļķību spēj piesegt ar gudru vāvuļošanu.

16.mar 2020 Atbildēt
Jānis Spiģeris

Nodokļu nemaksātājus vecumdienās uz mežu!

17.mar 2020 Atbildēt

Komentēt