Komentāri: FOTO: Tādas pusdienas pasniegtas izolētajā Tenerifes viesnīcā

Monika Paberza

Tas nu gan par traku. Cilvēki iztērējuši lielu naudu izbraukumam un atpūtai pie jūras, bet tagad jāēd tie sūdi. Jāprasa kompensācija

26.feb 2020 Atbildēt
Andis Feldmanis

Nu ļoti “augsts” intelekts, ja var nosaukt normālu ēdienu par sūdiem. Lūdzieties, lai Jums nekad nepienāk brīdis, kad šāda pircija liktos kā maltīte augstākās klases restorānā.

Dzīvē viss ie mainīgs...

2.mar 2020 Atbildēt
Rolands Savickis

Kāda kompensācija,labi,ka vēl dzīva.Nav ko vazāties pa pasauli ar bērnu vēderā.

27.feb 2020 Atbildēt
JacKal

"Nav ko vazāties pa pasauli" ir tipisks teksts, ko var teikt standarta mietpilsonis ar ierobežotu pieredzi un/vai uztveri un arī ar šauru skatījumu uz pasauli. Gan jau vēl arī esi liels nacionālists, kas pats par sevi nav slikti, taču slikti ir tad, ja nāk laukā šādi primitīvi teksti.

Bet tikai neapvainojies, lūdzu! Gan jau būs labi. Personīgi jau negribēju aizskart - tikai nevaru piekrist sacītajam. Lai tev jauka diena un nevazājies daudz pa pasauli apkārt.

27.feb 2020 Atbildēt
Iveta Bite

Priecājies, ka vispār dod ēst. Ticiet man, ne par ēšanu tagad ir jādomā...

28.feb 2020 Atbildēt
Juris Tīfenbergs

Pilnīgi piekrītu cienījamajam JacKal . Visi kas lieto šādu izteicienu ir nožēlojami mietpilsoņi kuri nekad nekur nebrauc , neko dzīvē nav redzējuši , svešvalodas nemāk un nemācās , bet apskauž tos kuri ceļo pa pasauli un dzīvo interesantu , ar piedzīvojumiem bagātu dzīvi .

1.mar 2020 Atbildēt

Komentēt