Komentāri: Sieviete Vecumniekos nopērk brīnumiekārtu, kas samazina elektrības patēriņu

Pēteris

Interesnti KĀPĒC VISPĀR TIEK DOTA IESPĒJA KRĀPNIEKIEM REKLAMĒTIES LV MĀJASLAPĀS? Laikam jau kādam ir izdevīgi...apzinoties,ka pat policija uz šādām izdarībām vispār nereaģē!

23.jan 2020 Atbildēt
Ventuks

Štrunts pa internetu, tā tomēr ir viena liela miskaste, kurā ir gan labas, gan sliktas lietas.

Bet mani reiz ļoti izbrīnīja Gāles Nams Siguldā, kad tur ieraudzīju šos "taupītājus". Tur bija uzstādīts pat speciāls stends.

27.jan 2020 Atbildēt
Harijs Saukums

Būtu man prasījusi, par brīvu atdotu. Vēl latos pirku, ja nemaldos pāris latu. nav nekādas ekonomijas.

24.jan 2020 Atbildēt
jurjanis

absolūtas muļķibas un krāpniecība ! pats uzrāvos uz šo jau gadiem pastāvošo krāpniecību . cirk viegli tagad ir intereneta krapniekiem , neviens viņus neķer , nesoda ! Pasūtīju toreiz 2 tādus brīnumus -fiksi kurjers pieveda . Toties ,lai atgūtu naudu , cīnījos vairakus mēnešus dēļ tiem 78 eiriem . Viņi ir reģistrējušies kaut kur čehijā , komentus tajā savā lapelē neļauj izvietot , nav oficiāli sazvanāmi . Pastāv jau vismaz 3 gadus , krāpj cilvēkus . Nekāda tur elektrības taupīšana nenotiek , to var saprast jebkurš cilvēks , kas saprot kaut nedaudz elementāro fiziku un nedaudz no elektrības lietām . Tā ir totala krapniecība !

27.jan 2020 Atbildēt
Ventuks

Tātad, kad pirki, tad nesaprati kaut nedaudz elementāras fizikas? Kā arī pat nedaudz no elektrības lietās? Prieks, ka esi audzis :)

Krāpšana, protams, tā ir. Reiz uzrakstīju e-pastu, ka esmu ieinteresējies par viņu produktu. Viņi pat atbildēja, bet tas bija kaut kāds copy-paste teksts.

27.jan 2020 Atbildēt

Komentēt