Komentāri: Pircējs viļas par "Latvijā ražoto" sviestu

Svetlana Oliņa

Tieši tā! Esmu pirkusi dažādu ražotāju sviestu, un nevienam no tiem nav sviesta garšas - jebkurš (nu kaut cik labāks ir Valmieras!) atgādina vien nekādu smēri. Reiz Maxima laimējies nopirkt Dublinas sviestu, tad tas arī bija kā sviests!

25.jan 2020 Atbildēt
Pēteris Ozoliņš

Kaut kad nopirku t.s. Valmieras sviestu. Jau izņemot paciņu no ledusskapja, bija skaidrs, ka tas nav nekāds sviests, jo tas draņķis bija mīksts kā .... Pēc garšas spriežot, skaidrs ka tajā bija kāda puse margarīna. Cik zināms, tad Valmieras piena produktu ražotājs pieder kārtējam ārvalstu investoram, kuram par produkcijas kvalitāti pilnīgi vienalga. Tā ka šodien pirkt t.s. Valmieras ražojumus ir pilnīgi bezjēdzīgi.

27.jan 2020 Atbildēt
Anita Bruzuka

ļoti laba sviesta garša ir arī palmu elļai. Labs un ists sviests, pastāvot uz galda paris stundas, paliks ļoti mīksts, pārējie pakaļdarinājumi tikai uzsmērējami.

26.jan 2020 Atbildēt
Guna Sproge

Palmu eļļa esot kaitīga.

27.jan 2020 Atbildēt
Anna

Nu bet uzraksts Butter vai tad ne par ko neliecina?

26.jan 2020 Atbildēt
josh

Ergebnis für "DE BE 90003 EG":

Fude & Serrahn Milchprodukte GmbH & Co. KG

Adresse:

Goltzstraße 18-20, 13587 Berlin

Deutschland

Turklāt Trikāta ir zīmola nosaukums, nav pateikts, ka sviests ir ražots Trikātā. Arī mūsu šprotes Rietumeiropā pārdod kā “sardīnes” ar zīmolu Delapierre, radot iespaidu, ka tās varētu būt franču sardīnes. Tas ir pilnīgi likumīgi.

26.jan 2020 Atbildēt

Komentēt