Komentāri: Zvans ASV? Cilvēki ironizē, kā problēmas risina Latvijā

Aldis Lapins

Bezjēdzīgi salīdzināt tur, un šur... Tur revolūcija, tur referendumi... Latvijā korupcija un zagšana, visās to izpausmēs un veidos, arī saitēs ar politiku un politiķiem, kā redzam, tika ielaistas tik dziļi, ka paši vairs no tās bedres vairs ārā izrāpties, nebija spējīgi. Arī tā gadās. Bija jālūdz palīdzīga stipra un stingra roka, kuru pasniegt bedrē iekritušajiem. Smieties par to - neētiski. Tur vispār, nekā smieklīga nav, kad noziedzība ņem pārsvaru valstī.

19.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Andrim uretras krampji

19.dec 2019 Atbildēt
Maria

Nu par tiesisku valsti Latviju vairs nenosaukt. Par neatkarīgu arī nē. Un nekāda korupcija un zagšana tādējādi netika likvidēta - ne jau viens vienīgs cilvēks Latvijā ir problēma. Vienkārši notiek korumpantu savstarpēja izrēķināšanās, mafiju razborkas, tā teikt. Piemēram, OIK - vai tā nav krietni lielāka afēra, korupcija un zagšana?

19.dec 2019 Atbildēt
Murrey

To pašu roku, kura pakāra Sadamu Huseinu par it kā masu iznīcināšanas ieročiem un lauza godīgi noslēgtu vienošanos ar Irānu un citus tirdzniecības līgumus, izstājās no klimata programmas? Un galu galā nodeva savus sabiedrotos kurdus.Un vai noziedznieki nebija tie, kuri citādi nespēdami tikt ar politiķi galā apmeloja viņu tai rokai. Jo kā gan citādi roka zinātu, kas jādara?

22.dec 2019 Atbildēt
Daina Medine

Pilnīgi piekrītu Andrim.

22.dec 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Murrey

Murrey, ja tās, kā saki, "rokas" nebūtu, nez vai mēs te tā brīvi rakstītu un klāstītu savus viedokļus, stipri šaubos. Lai jauka mums visiem šī gada nogale savus viedokļus izsakot!

25.dec 2019 Atbildēt

Komentēt