Komentāri: Neticami! Rekordīsā laikā palīdzēts sirmgalvei, kurai pensija ir zem 100 eiro

Silva Urstiņa

...cik labi ,ka ir tik liela atsaucība ,no cilvēkiem ...! Daudzi ,jau pat neiedomājās ,lūgt palīdzību ,jo nezina ,ka var palīdzēt viņiem !!!

11.dec 2019 Atbildēt
Marta Marta Marta

Dieva žēlastība un mīlestība šiem labajiem cilvēkiem

11.dec 2019 Atbildēt
Ivars Buss

Latvijas valdībai nebūtu jānokaunas?ari deputatiem?kuri ar saviem ienakumiem neziedos labdaribai.kadreiz es ar lepnumu teicu ka esmu latvietis un dzivoju latvija.tagad es to speju tikai nocukstet un kauna nokart galvu

11.dec 2019 Atbildēt
Agija Šulmeistere

Es gan lepojos, ka esmu latviete un tieši šī iemesla dēļ - spēja saorganizēties un palīdzēt kādam, ka varam būt cilvēcīgi. Valdība nav tā lieta kas, ja viņa būs laba, tad es lepošos ka esmu latviete. Ja valdība būs ideāla, bet šeit dzīvojošā tauta būs necilvēki, tad tu leposies? Valdība ir iekārta, tā nav Latvijas būtība. Latvijas būtību un kodolu veidojam mēs - cilvēki. Šādi cilvēki, kas palīdzēja, man liek lepoties,ka esmu starp tādiem. Valdību nedrīks likti mierā, ar to mums katru dienu ir jācīnās un jāliek viņiem mainīties.

14.dec 2019 Atbildēt
Dzintra Freimane

Tā vienmēr ir bijis un būs,ka nabags nabagu sapratīs,bet paēdušais neēdušo nesaprot! Mūsu Latvija sen ir nogrimusi,ka pensionāriem ir jālūdz ubagu dāvanas vecumdienās.Kauns un negods Latvijas varas vīriem!!! Tie simts barokļi sen zin ,kā dzīvo TAUTA,bet tas tiek darīts speciāli,lai nospiestu visus uz ceļiem,lai mēs iznīkstam.

11.dec 2019 Atbildēt
Dace Uka

Labi darbi vienmēr tiek atalgoti. Un galve - ais tas jādara, ja cilvēks pats jūt vajadzību un

16.dec 2019 Atbildēt
Solvita Silina

Daudziem ir kauns lūgt palīdzību! Un kaunināt mūsu valdību, manuprāt, vispār nav nekādas jēgas. Milzīga pateicība cilvēkiem par jūsu palīdzību!

16.dec 2019 Atbildēt

Komentēt