Komentāri: VIDEO: Rīgas lidostā iesaka, kā nemaksāt sodu "airBaltic" par smagāku bagāžu

Aivars Znotins

Tie ir MURGI,ko dara Air Baltic,JO "aizrunāšanās"par svaru ,kurš ir pārsniegts novest var pie tā,ka arī cilvēkus-pasažierus sāks svērt un tiem ,kas pārsniegs ,teiksim 70 kg būs jāmaksā par biļeti vairāk !!! KO Air Baltic DARA ,ja izrādās ,kas lidmašīnas biļetes visas izpirktas un KATRS NO PASAŽIERIEM SVER 140 kg ??? Vai tad lidmašīna nepaceļas gaisā vai uzreiz avarē ??? Vai tomēr tā bagāžas liekā svara(par gramiem vai dažiem kilogramiem) naudas iekasēšana nav VIENKĀRŠI KOMPĀNIJAS IENĀKUMU - PEĻŅAS VAIROŠANAI !?!??

28.nov 2019 Atbildēt
keta

Air Baltic ir aizrāvušies ar naudas kāšanu,kā visi šeit,nekur citur tā nav ka iegādātās Duty Free zonā preces iet svarā...Mēs kā vienmēr priekšplānā

28.nov 2019 Atbildēt
Fra

Galvenais vairs nepirkt neko tajā pašā lidmašīnā, lai jūt savas "raušanas" sekas. Jocīgi, ka tā rīkojas valsts uzņēmums, kur faktiski katram Latvijas pilsonim pieder daļiņa. Man nevajag nopirkt preci veikalā un tur to glabāt. Un ja es no Londonas uz Latviju kā dāvanu savam draugam gribu atvest Duty Free pirktu dārgu viskiju, tur arī jāliek veikalā, vai arī no turienes var vest. Goda vārds, tādi "tizleņi" būtu jāiesūdz ES tiesā un jāmēģina piedzīt kompensācijas. Faktiski jau tā kompānija ir pelnijusi, lai izput. Vajag Rīgas Lidostā citas, korektākas avio kompānijas... FUI, necienīga savā nosaukumā izmantot vārdu Baltic. Vajag mainīt nosaukumu uz airKrahabor!

29.nov 2019 Atbildēt
ER Tutu

Tā nu gan nevienā valstī nesver duty free veikalos pirktās preces. Kas par murgiem? Nojūgušies vai? Vai tas vispār ir likumīgi un atbilstoši ES regulām?

29.nov 2019 Atbildēt
ER Tutu

un svari jau vispār var būt tiem aviokāsējiem neprecīzi, jābūt pieļaujamai svaru kļūdas amplitūdai, nedrīkst 200 gramu dēļ likt sodu, jo citi svari varbūt uzrāda mazāku svaru,

29.nov 2019 Atbildēt
es pats

Starp citu, Starptautiskā Gaisa transporta asociācija (IATA) ir izlaidusi rekomendācijas ierobežojumiem reģistrētās bagāžas svaram. Un tas ir 23 kg, nevis kā to noteikusi airBaltic - 20 kg.

29.nov 2019 Atbildēt
Roberts

Šāds murgs nav nekur pasaulē! Airbaltic ir mēslîgākā aviokompānija

30.nov 2019 Atbildēt
Roberts

Ja grib taisnîgi, tad jāievieš pasažiera UN rokas bagāžas kopējais svars

30.nov 2019 Atbildēt
Anita Pakalniņa

Air Baltic ar savu alkatību sāk pārspēt Ryanair. Kāds var būt atbalsts šādai nacionālajai aviokompānijai ar tādu attieksmi. Pēc iespējas izmantoju Turkish vai Lufthansas maršrutus. Pat arī ja ir dārgāk. Arī bagāža šajās kompānijās nemēdz aizkavēties ja jālido ar pārsēšanos.

2.feb 2020 Atbildēt

Komentēt