Komentāri: VIDEO: Sievietei Olaines novadā jānoskatās, cik briesmīgi iet bojā viņas suns

Egons

Nežēlīga, bet šajā gadījumā nav ko žēloties. Par saviem mīluļiem ir jāatbild pašiem saimniekiem, tāpat kā vecākiem par saviem bērniem. Nekāda starpība, un nav ko gausties.

7.okt 2019 Atbildēt
Mīlestība Mīlestība

Perfeksti

10.okt 2019 Atbildēt
Stjopa

Es nosistu to šitbulu un saimniekam sadotu pa seju par nožēlojams kvalitātes žogu!!!

Respektīvi, būtu John Wick

8.okt 2019 Atbildēt
Mīlestība Mīlestība

Uzprasi kā Ušakovs varēja atstāt savu mīluļus:)

10.okt 2019 Atbildēt
Kaspars Mežsargs

Ei, Stjopa "Džon Vik"!? Beidz dzert un paklausies, ko pats murgo. Tu taisies līst sveša cilvēka sētā un sist nost suņus, un izrēķināties ar saimnieku! Ne tie suņi pa ceļu skraidīja, nē arī sīko izrāva no viņa teritorijas. Zinu tikai to, kādi tie sīkie ir varoņi, paši vienmēr taisa kašķi (laikam kompleksi par augumu). Neesmu skatījies ne video, nē arī zinu kāda saimniecei ir sēta. Bet ko viņas suns darīja uz ceļa!? Tāds vai tad bērnam nevar iekost!?

8.okt 2019 Atbildēt
Mīlestība Mīlestība

Labs,pareizi (jerk)

10.okt 2019 Atbildēt
Mīlestība Mīlestība

Bessī,man arī bija Amerikāņu stafs,bērnus mīlēja,bet svešus suņus,nelaida klāt,pat bez mājas sētas.kuri iebrida,tos arī plucināja,ņefig līst svešā sētā,un kādā laikā mēs dzīvojam?manam īpašumam nav jātaisa sēta,ja citi,sava suņa īpašnieki dara ko grib un laiž vaļā,kur grib.Bessī gudrīši,bet ja tavam dēlam ejot pa ielu uzkluptu tas mazais kverplis?kuš izskrēja uz ceļa,ko Tu darītu,kad sakostu?Kaitina tie gudrīši,kuri-Es pārlīstu,sasistu seju utt., ja pārlīstu i Tevi stafiņš apēstu-Stjopa,aizeij pie Ušakavo- Stjopa un uzprasi kur palika viņa kaķīši:)

10.okt 2019 Atbildēt

Komentēt