Komentāri: Medmāsas attieksme Jelgavas slimnīcā satriec sievieti

Daina Medine

Man gan pavisam cita pieredze.Nepilnu mēnesi atpakaļ man Stradiņos veica nopietnu sirds operāciju.Joprojām nevaru aizmirst to siltumu un rūpes ,kuras saņēmu no operējošā ķirurga un ārstējošās ārstes ,un visām visām māsiņām,kā arī pat no jaunākā medpersonāla. MILZĪGS PALDIES Stradiņu sirds ķirurğijas un intensīvās terapijas nodaļas personālam par dzīvības glābšanu un kolosāli cilvēcisko attieksmi!❤❤❤❤❤

25.aug 2019 Atbildēt
Zane

Māsiņa rīkojās pilnīgi pareizi,un nav ko bāzt savu garo degunu tur kur nevajag,ja ir kādi jautājumi par mātes veselības stāvokli un injekcijām prekš tam ir ārstējošais ārsts.

25.aug 2019 Atbildēt
Anita Torne

Man cits stāsts.Biju sagaidījusi savu rindu Stradiņos pie arodkomisijas speciālistiem, lai nokārtotu invaliditātes grupu.Vispirms vajadzēja samaksāt reģistratūrā 30 eiro, tad gaidīt savu rindu.Rinda pienāca ātri,taču kabinetā saņēmu atbildi,ka tā nav arodslimība, lai gan nevarēju strādāt 3 gadus.Karpālā kanāla sindroms.Par ko man bija jāmaksā?

25.aug 2019 Atbildēt
Sandra Bokisha

Karpālā kanāla sindroms var būt gan arodslimība, gan nebūt arodslimība. Lai noteiktu arodslimību, darba aizsardzības inspekcija pārbauda darba vietas apstākļus kādos strādā un tad lemj ir vai nav arodslimība. Un ir jābūt darba stāžam tajā darba vietā ne mazāk kā 3 gadi. Ja 3 gadus nav strādāts, - par kādu arodslimību var būt runa?

26.aug 2019 Atbildēt
Ilze Baumane

Medmäsai taisnïba!Viņa to arī pamato un izskaidro-ar datu aizsardzību.Ja pats nav mediķis,zāļu nosaukums tāpat neko neizteiktu.Ja nu vienïgi pa rokai nav internets ar google...

26.aug 2019 Atbildēt

Komentēt