Komentāri: Neticami, bet fakts! Latvijā populārā bezalkoholiskajā alū "atrod" promiles

Dzēsts lietotājs

Ķefīru arī nedzer.

28.jūl 2019 Atbildēt
Egons

Māmiņas stulbums ir neizmērojams, nebrīnītos kad viņa ir pat blondīne, viņai noteikti vēl vajadzētu celt prasību ādelēm, no kuru āboliem taisa sulu, arī piena ražotājiem,kas ražo kefīru.

28.jūl 2019 Atbildēt
Sandra Bokisha

Uz bezalkoholiskā alus pudeles etiķetes ir rakstītas arī promiles. Negribi- nedzer. Arī dažš labs kvass satur promiles. Man ar iznāca iegrābties ar kvasu, bet tur nav par ko sūdzēties- jālasa kas uz etiķetes rakstīts.

28.jūl 2019 Atbildēt
Modris Zaķis

Ka tik tās promilles nepataisa to sievietīti par alkoholiķi!he,he.Nu un darbā, diez vai, kāds mērīs promilles!?Skatīsies pēc darba spējām!Taču izgarojumi no pašas, būs tādi pši, kā no alkoholiskā alus un nevienam priekšniekam pat prātā nenāks mērīt promilles, lai uzteiktu darbu! Tad, vai nu lai dzer,,īstu mantu" un ,,dabūn pa ausīm" un zini par ko, vai dzer,,Buratīno"limonādi(pārbaudi gan, ar alkometri,ej nu sazini varbūt arī tajā kāds grāds atrodas(he,he!)tad gan būs droši, kā piekop veselīgu dzīvesveidu!(he,he!)

29.jūl 2019 Atbildēt
Edgars Ronis

Man nepatīk būt alkohola reibumā,bet patīk alus garša.Nedzeru jau krietnu laiku un jutos piečakarēts un dusmīgs ,kad izdzerot Tērvetes bezalkoholisko sajutu reibumu ,un karstumu vaigos.Es pieļauju ,ka ir cilvēki kuri pielikuši daudz pūļu savā cīņā ar alkohola lietošanu,bet neviens nav pelnījis lai par viņu tā pasmietos un riebīgi piemānītu.

14.sep 2019 Atbildēt

Komentēt