Komentāri: Cilvēkus sadusmo sievietes stāsts par "paviršu abortu" Dobeles slimnīcā

Jana Bērziņa

Komentārs uz komentāru!!!! Pirms "jāties" bez prezervatīva par sekām arī japadomā, tas arī atšķir cilvēku no dzīvnieka.....Šis laikam, nav tas gadījums!!!

16.jūl 2019 Atbildēt
Jolanta Goža

Kāja un ribiņas vai nepareizi kaut ko izlasīju, cik tas bērns bija liels kā veica abortu. Pirms liecies guļus padomā pa sekām.

17.jūl 2019 Atbildēt
Normunds Ozols

Negribu uznjemties tiesnesha lomu, bet mans ieteikums visaam sievieteem, kuras taisaas taisiit abortu vai jau to ir izdariijushas ! Nekad nedarat to, par ko jums peec tam buus ruugti jaanozjeelo, sevishkji ja iet runa par abortu, kaa shajaa gadiijumaa kad reaali tiek izdariita slepkaviiba beernam kursh tajaa atiistiibas stadijaa jau juut un pat sajuut briesmas maates veederaa un kursh nevar sevi aizstaaveet un pateikt : Mammu, nedari to, jo tu ar savu izveeli nogalinaasi mani, bet man varbuut gribas dziivot un redzeet sho pasauli ! Shajaa gadiijumaa pati sieviete ir savam beernam pateikusi nee - tev nebuus dziivot, proti, ienjem Dieva vietu un nosaka likteni savam beernam, bet tas ir shausmiigs greeks - Tev nebuus nokaut ! Shis bauslis atiecas uz visaam sievieteem, kuras kaut kaadu iemeslu deelj veelas nogalinaat savus beernus, jo shinii gadiijumaa iet runa par abortiem un nevis par citiem slepkaviibas veidiem, kur protams arii atiecaas shis bauslis - tev nebuus nokaut ! Un nevajag zjeeloties un aizbildinaaties par valsti kura izmaksaa mazus pabalstus un taa taalaak, bet driizaak veersties pie Dieva - uzticeeties Vinjam un luugt paliidziibu, jo Dievs ir Tas, kursh visu veersh par labu, pat, ja valsts nenaak pretiim un nepaliidz ! Uzticieties Dievam un gan jau Dievs visu savaa laikaa izkaartos taa, ka ne kaa jums jaunajaam maaminjaam netruuks - vajag tikai uzticeeties ! Ar abortu sievietes pauzj skalju neuztiiciibu Dievam un tas jau ir smags greeks un sirdzapzinjas jautaajums !

17.jūl 2019 Atbildēt

Komentēt