Komentāri: Slavens ekstrasenss pasaka ko pārsteidzošu par Nostrdama pareģojumiem

Jānis Grīvstāns

tas ekstresens ir šarlatāns jo runa vispār neiet par karu starp cilvēkiem ,runa iet par harmodagēnu kas ir ceturtaos pasaules karš,pirmais pasaules karš bija tad kad bīj lielais visuma sprādziens,kad nos ar širstu izradās šajā saules sistēmā,jā pareizi lasiet Bībele nav pareizi atspūgaļota jo noas bij pirmais cilvēks uzzemes un arī šajā saules sitēma viņu var dēvēt par pirmo eiropas valdnieku,

otrais pasaules karš bija 1914gadā mūsu ērā,un trešais bija 1941 gada,un trešais būs harmadegons visums strauji samazināsies un tā rezultātā ietrieksies zeme atpakaļ tai zemei nokuras lielā visuma sprādzienā izprāga,un taja posmā visa eirāzija afrika,dienidameriks un ziemeļamerikas pilsētu iedzīvotāji izmers,izdzīvos tikai eiropas cilvēki kam būs deriba ar mani.kas tam netic tam vis jāpiedzīvo ko saka daniele un Jāņa atklāsmes.

10.jun 2019 Atbildēt
Andrew Greenfeld

Tu saki ka trešais bija 1941. Gads bet ja palasa tālāk tu atkārto ka trešais pasaules karš vēl tikai gaidāms nepieminot ceturto jo tiki līdz trešajam?! Man liekas, ka Kreigs Hamiltons nav pie tā vainīgs, ka tu pieļāvi kļūdu?!! Labāk atturēties no šīs tēmas par gabalu jo ir cilvēki kuriem vāji nervi kas tic un tādi kā es neesam pelnījuši zināt patieso vai vispār ziņkārības vadīti uztvert pareģojumus nopietni! Paldies par informācijas noplūdi!

11.jun 2019 Atbildēt
Kaspars Namsons atbilde Andrew Greenfeld

Kada starpiba, katru gadu uzpeld paregojumi, ka shinii gadaa saaksies kaartejais pasaules karsh... Kaapeec tieshi pasaules kari vispaar saakas no 41 gada, kari bij vienmeer un visur vienaa laikaa, impeerijas auga un krita. Paregojumi ir vnk kaarteejaa teema ar ko ieintereseet cilveekus, lai gutu slavu, bet prese to izmanto lai cilveku uzmanibu pieverstu un uz taa reekina nopelnitu lieku kapeiku.

12.jun 2019 Atbildēt

Komentēt