Komentāri: "Cik var ņirgāties?" Sievieti sadusmo CSDD rīcība

Iveta Markova

Man ir tieši tāda pat pieredze ar dēla autotiesību kārtošanu Valmierā.Lika 4 reizes,vienmēr dzenāja pa Valmieru , līdz tika pieļauta kļuda aiz instruktora uzdotā uzdevuma neizpratnes.Tieši tāda arī sajūta, ka tādā veidā tiek izmantota iespēja iekasēt vairāk naudas .Instruktora vērtējums ir subjektīvs.

19.jun 2019 Atbildēt
Arnis Brukle

Kādreiz mācījās braukt pus gadu, tagad obligātās 20 stundas.Vai nepietiek teļu pie stūres...?

19.jun 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Pats gan tā arī neesi spējis iemācīties gramatiski pareizi rakstīt...

19.jun 2019 Atbildēt
Dzintra Lapsele

Mana vedekla arī nokārtoja tikai ar 5x.Katram liekas ka brauc ļoti labi.. Pati gan 49 gadu vecumā noliku ar pirmo.. Bet jaunie braucēji ir tik daudz...varbut tāpēc tiešām instruktori rūpīgi izvērtē, vai var laist satiksmē vai nē.. Savas 20 h, nobraucu un sapratu ka man vajag stipri, stipri vairāk, un braucu.. braucu.. Paldies instruktoram, kas mācīja (Valmierā), jo noliku ar pirmo, urrā!!!

19.jun 2019 Atbildēt
Juris Bērziņš

Paldies dievam dēļ tām bremzēm pa Rīgu nevar pabraukt.

19.jun 2019 Atbildēt
Sandra Stelpe

Vecie autovadītāji nosoda jaunos,ka neprot braukt u.tt,bet ka paskatās ,kā brauc vecie ,pieredzējušie šoferi mati ceļas stāvus,Dzelzceļa pārbrauktuvēm nesas pāri nepārliecinoties,pagriezienus nerāda,brauc pāri visām nepārtrauktām līnijām,nu protams ne visi,tāpēc cieniet arī tos jaunos,kas mācās.Jo viņu teoriju zināšanas ir svaigas,salīdzinot,kas ir likuši 10 vai 20 gadu atpakaļ.

19.jun 2019 Atbildēt
Inga

Cik nu zinu, eksāmenus liek pilngadīgi, rīcībspējīgi cilvēki. Kas tur ko teikt, uztraukties vai pārmest mammām? Par kādu video pieprasīšanu no CSDD te raksta komentētāji? Tiklīdz bērnam ir 18, tikai viņš var prasīt no kāda paskaidrojumus par to, kāpēc viņš eksāmenā ir izšūpots. Jo ātrāk mammas to sapratīs, jo labāk gan viņām, gan atvasēm.

19.jun 2019 Atbildēt
Yohn Plunt

Gan jau ka tas skuķis brauc kā bez smadzenēm. Apkārt neko neredz un nedzird. Ticu, ka viņa pieļauj tik rupjas kļūdas, ka neviens neuzdrošinās tādu laist ārā uz koplietošanas ceļiem. Domājams, ka pati māmulīte arī nevarētu braukšanas eksāmenu nokārtot, jo gluži vienkārši brauc kā d!rsa.

19.jun 2019 Atbildēt
Roberts

Tie maitas instruktori jau sazinās savā starpā, un atzīmē ar slepenu zīmi to kursantu, kurš jāgāž

19.jun 2019 Atbildēt
Aigars Priednieks

Eksāmenu kārtošana un reāla braukšana ir divas atšķir''igas lietas. Jo reāli pa tādām traektorijām neviens dzīvē nebrauc un rada pat avārijas bīstamību, tie ir eksāmeni kuri atālināti no praktiskās dzīves. Protams tas ir biznes, tā pat kā tehniskā apskate.

19.jun 2019 Atbildēt
daiko

viennozīmīgi--tas ir tikai naudas jautājums..padomāsim..ja nebūtu šie ,kuriem jāpārliek eskāmeni ,tad diena sleilāko dļu šie ""instruktori ""sēdētu un meklētu puņķus savos degunos..Bet tā kā ir visiem jāpārliek,tad deina noslogota un arī nauda lielāka .jā un kur var redzēt statisktiku--cik daudz ir to ,kuri noliek uz pirmo reizi..??

22.jun 2019 Atbildēt
Alberts Krasts

Ja pareizi brauc,nekādu grūtību!Nevajag izdomāt savus satiksmes noteikumus!

Auto ir video filmēšana,visu var pārsūdzēt!Daudzi pārsūdz?Ja nē,tad ko raudat?

27.jun 2019 Atbildēt
Alberts Krasts

Autovadītāji,kuri sevi uzskata par profesionāliem auto vadītājiem!

Domāju,ka liela daļa no Jums nenokārtotu braukšanas eksāmenu CSDD!Esmu,pārliecināts!Eksāmenā ir jānobrauc perfekti,bez kļūdām,nevis tā,kā braucam ikdienā pa ielām(kas arī nav nepareizi,bet tā nedrīkst un tas neder).Tas ir eksāmens!Tagad ir citas prasības,kā "krievu laikā",liekot tiesības.Ir sarežģītāk.

Noliks tie,kuri brauks pēc noteikumiem un tehniski pareizi vadīs auto(iebraukt kabatās,pagriezienu rādīšana utt.)

Daudzi "vecie profi",neko no uzskaitītā nemāk,jo ir "profi ar vairāk,kā 20 gadu stāžu"!Smieklīgi,bet taisnība!Latvijā ir ļoti zema auto vadītāju kultūra un ļoti slikts vadīšanas tehniskais izpildījums!

Mācēt vadīt auto,tas nenozīmē,varēt nokārtot pareizi braukšanas eksāmenu!

Esmu par to pārliecinājies.

27.jun 2019 Atbildēt
Ilva Kuze

100 % piekrītu. Liku 15.gadus atpakaļ. Sāku no nulles un instruktors par to tikai priecājās ,jo tie kas atnāk uz kursiem un jau sen brauc ,lielākā daļa jau ir ar savu braukšanus stilu un tehniski nepareizu , ko grūti lauzt lai nokārtotu braukšanas eksāmenu. Man pašai arī ļoti kaitina ,ka pie intensīvas un ātras satiksmes neslēdz virziena rādītājus ,

27.jun 2019 Atbildēt
Lita Berzina

Diemżēl, bet eksāmeni ir neadekvāti grūti. Daudzi vadītāji redzot, ka cilvēks liek eksāmenu sāk izrādīties, piem., nedod ceĺu, tas arı apgrūtina kārtot eksāmenu.

Mana māsīca liek jau 4 reizi un nav vēl nokārtojusi, diemżēl, bet kļūdiņas atrod.

7.okt 2019 Atbildēt

Komentēt