Komentāri: FOTO: Ēdiens Jēkabpils slimnīcā satriec cilvēkus

Inga Beļeviča

Skaists un veselīgs ēdiens ir putra, nevis pļura kā te. Pie tam izskatās kā piena pļura - piena, kas veicina iekaisumus un dodama ne jau slimniekiem.

28.mai 2019 Atbildēt
Lilita Dzilna

Pirms gada gulēju Jēkabpils slimnīcā,ēdiens bija veselīgs,garšīgs Medicīnas personāls īsti profesionāļi.Protams,mazmeitiņa,var savu omīti palutināt ar kādu našķi.

28.mai 2019 Atbildēt
Gunta

Jā tā ēdiena taupīšana Latvijā ir pat ,, šizīga ,, grūti izskaidrojama radiniekiem dārga jo transports nav lēts , bēni slimnīcās pārtiek no čipšiem , jaunieši arī , vecie klibo uz bodi , jā ir tādi kas drīkst lietot tikai vieglu barību , pat viegla barība var būt kaut ar ,, padomju ,, kompotu , sulu , kas bija vēl 90 gadu beigās slinīcā , vieglu zupu dāzeņu .

29.mai 2019 Atbildēt
Gunta

Jautrība būs ar palīdzību psihoneiroloģiskajām slimnīcām kur tāpat baro , diez kur tērēs naudiņu kau visā pasaulē zina ka šo slimību ārstēšanā ir liela nozīme pārtika , vit. mineralv.

29.mai 2019 Atbildēt
Iveta Levinska

Vistīrākās muļķības... šogad nogulēju slimnīcā mēnesi. Tik garšīgas zupas un putras arī otrais,nekad tā nav bijis. Paldies saimniecēm. Nekad jau visiem nebūsi labs!!!

30.mai 2019 Atbildēt

Komentēt