Komentāri: Eksperte Latvijā: Pasaule var palikt bez šokolādes

Yohn Plunt

'eksperts/-e' un latvijā - tas pilnīgi nemaz neiet kopā. Jums tur nav pat neviena profesionāļa, par ekspertiem jūs varat tikai murgot.

12.mai 2019 Atbildēt
Kaspars Namsons

Ja jau agraak nebija globaalu klimata izmainu, tad kaapeec dinozauri izmira? Toreiz tak cilveeka nebija veel... Tie diivaanu pseidoeksperti jau bik noriebushies, tagad katrs otrais sevi deevee par ekspertu.

13.mai 2019 Atbildēt
Juris Galejs

Kakao ražošanu attīsta Vjetnama.

13.mai 2019 Atbildēt
Mairis Kālis

Es kā eksperts un guru apzvēru, ka internets uzpūtīsies no feikas un maldinošas informācijas daudzuma un ar lielu blīkšķi pārplīsīs. :-) Bet, ja nopietni, cik gadus Svetlana Aņiskeviča personīgi pētīja kakao pupiņu biznesa problēmas Ziloņkaula krasta republikā? Vai ir arhīvi par vismaz 50 gadiem? Bet varbūt ziņas par klimata svārstībām pēdējā gadu tūkstoša laikā? Ja nav un pati Svetlana dabā nespēj kakao kociņu (Theobroma cacao) atšķirt no kokas krūma (Erythroxylum coca), tad tā ir tukša d_šana, gaisa tricināšana un interneta informatīvās vides noziedzīga piesārņošana.

13.mai 2019 Atbildēt

Komentēt