Komentāri: Interneta lietotājus sadusmo sievietes sūdzība par biezpiena sieriņiem "Kārums"

Svetlana Oliņa

Bez minstināšanas varu piekrist sievietes viedoklim - biezpiena sieriņi "Magija" (it sevišķi ar sukādēm. tie gan Latvijā ir reti!) ir daudz garšīgāki. Un visiem kaimiņvalsts biezpiena sieriņiem ir biezāka šokolādes kārta. Tā ir!

20.apr 2019 Atbildēt
Sigita Sile

Nevajag nekādu biezāku šokolādi. Pērkat tad šokolādes tāfelīti un ēdat! Nekādus uzlabojumus, citādi mēs nepirksim, jo mēs, ārzemēs esošie, pilnīgi gaidam, kad sierinī būs klāt.Tie vienmēr tiek izpirkti! Vienmēr! Mēs, tas ir tautieši, ar visiem radiem, ar kuplām ģimenēm, kuri dzīvo ārzemēs, tos iegādājamies tikai tāpēc, ka garšu buķete ir kolosāla! Mums garšo tieši ,,Kārums'' un tieši tāds, kāds tas ir. Starp citu, bērni to mīl vēl vairāk, kā pieaugušie! Tā, ka - neko nav jāmaina! Tāpēc tas ir ,,Kārums'', ka tiešām -kārums!

22.apr 2019 Atbildēt
Sigita Sile

Es runāju par sieriņu, to -oranžā papīrā un taisnstūra formā- vaniļas, par citiem ne. Jo, iecienītākie mums ir tieši vaniļas,un tie ir tie, kurus izpērk vienmēr!

22.apr 2019 Atbildēt
Zet

Neee, par Kārumu nav nekā labāka

20.apr 2019 Atbildēt
Inga Karole

Kāruma sieriņam -viss ir kā pienākas,tas ir pats labākais,nevajag nekādu biezāku šokoladi...tas ir saglabajis savu vienreizējo garšu ,daudzus gadu desmitus!

20.apr 2019 Atbildēt
jokis

ja juss redzetu to sierinu razosanas procesu un ko tur baz ieksa veidojot to masu juss noteikti sev un saviem berniem tos nepirktu tur biespiens ir loti minimali citos pat ta nemaz nav labaratorijas ir ta izstradajusas ka spej pat no sukalam uzrazot krejmu un sierinus karums bagatigi papildinot tos garsas uzlabojtajiem un zelantinu

20.apr 2019 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Manuprāt, viss ir vienkārši un nav, ko dusmoties - kam tie kāruma sieriņi nepatīk, lai tos neēd.

21.apr 2019 Atbildēt
Эгон Волк

Man garšo gan Kārums, gan Maģija. Salīdzināt negribu, jo viņi ir stipri atšķirīgi: Kārumam mīksta šokolāde, Maģijai cieta. Ja gadās saspiest, drīzāk tā cietā nobirst. Ja grib ēst skrienot, tad nav patīkami, bet normāli jau būtu ēst mierīgi pie galda un ar karotīti.

22.apr 2019 Atbildēt
Sigita Sile

Viena vien, bet pārējiem tūkstošiem garšo. Arī mūsu ģimenē iecienīti ir tieši ,,Kārums'' Nevieni citi -ne tuvu nestāv. p/s Nemaz nedomājiet mainīt kaut ko sastāvā, lūdzu. Tie jauninājumi ienāk, bet kritīsies Jums pircēju fanu loks.Ticiet man!

22.apr 2019 Atbildēt
Sigita Sile

P/S.

NEvēlos, lai kaut kas tiktu mainīts ,,Kāruma'' sieriņos. Mēs tad nepirksim.Apnikuši visi uzlabojumi.Goda vārds! Jo nekas garšīgāks ,pēc uzlabojumiem - nesanāk. Tikai -neēdamāks, un līdz ar to - nepērkams otrreiz arī!

S.S.

22.apr 2019 Atbildēt
Inita Romanovska

Ja vien jūs salīdzinātu mūsu sieriņus ar Baltkrievijas, tad mūsējos droši varētu aizsūtīt pensijā, jo BY sieriņi pilnīgi noteikti izkonkurētu mūsējos

23.apr 2019 Atbildēt
Ritvars Sh

Vnk baaba neko nerubii un noliek Kaaruma sierinju. Droshi vien vinjai viss, kas no Latvijas besii, jo pati visiem besii...

23.apr 2019 Atbildēt

Komentēt