Komentāri: Sieviete par Rigvir apturēšanu: Kā var klusēt par to, kas mani ir izglābis?

Dainis Bērziņš

Vajag uzmaisīt pareizās devās - ne maldināt cilvēci.

8.apr 2019 Atbildēt
Ieva Zagante

1. un 2. stadiju līdz 2C ārstē ķirurģiski. Sākot ar 2C daļā gadījumu dod interferonu. Un tā dara nevis tāpēc, lai cilvēks "izbaudītu" 3. un 4. stadiju, bet lai nevajadzīgi neveidotu rezistenci. Jo ar operācijām absolūtam vairumam pilnīgi pietiek, lai dzīvotu ilgi un laimīgi. Jā, vēzis atkal var atgriezties, bet ne jau uzreiz kā 4. stadija, tāpēc to visticamāk atkal izoperēs, un varēs turpināt baudīt dzīvi.

8.apr 2019 Atbildēt
Marija

Ieva vai ne Ieva bet kāds Trolli x, beidz visu laiku rakstīt tos melus, bet labāk pastāsti cik saņem par šādiem komentāriem.

8.apr 2019 Atbildēt
Imants Tiltins

Ieva Zagante, ko Jūs ikdienā dariet un kādu kompāniju pārstāviet? Esmu pamanijis, ka jau gadiem mērķtuecigi nomelnojiet šo ārstniecības metodi..

9.apr 2019 Atbildēt
Juris Strods

TO JAU SEN BIJU DZIRDĒJIS KA NO TRIM BALTIJAS VALSTĪM,LATVIJA,IR IZRAUDZĪTA KĀ VISVĀJĀKAIS PUNKTS ,KURU KRIEVI UN EBREJI MĒĢINA LĪDZ GALAM IZNĪCINĀT NO LATVIEŠIEM,IEPLUDINOT NO KRIEVIJAS UN IZRAĒLAS CILVĒKVEIDĪGOS.TIKAI MĒS SAVAS TĒVZEMES SAIMNIEKI NEĻAUSIM ŠIEM IZDZIMTEŅIEM ŠEIT MŪSU ZEMĒ ŅIRGĀTIES PAR LATVIEŠIEM.MŪSU VALDĪBA IR KORUMPĒTA,NO AUGŠAS NOPIRKTA.NE JAU VALDĪBA LEMJ KĀ DZĪVOT,BET VIŅIEM PAVĒL NO AUGŠAS.TIE IR SĀTANA PAKALPIŅU TAUTA,KAS PAR NAUDU SAVU MĀTI PĀRDOS.EIROPĀ,LATVIJĀ IR VISLIELĀKĀ MIRSTĪBA,MIRST NO ZĀĻU PĀRDOZĒŠANAS SLIMNĪCĀS,NO INFICĒŠANĀS AR TO PAŠU VĒZI SLIMNĪCĀS,IZDZIMTEŅIEM IR VAJADZĪGI STRĀDNIEKI,NEVIS GUDRA LATVIEŠU TAUTA LATVIJĀ.

8.apr 2019 Atbildēt
Inese Apine

Cik daudz nepatiesības! Manai mammai konstatēja melanomu 3.stadijā 1995.gadā, izoperēja, tad parādījās metastāzes padusēs un vēderā,atkal operācijas, tad laimējās nonākt pie profesores Ainas Mucenieces, uzņēmās ārstēšanu ar RigVir, ārstējās ilgi, pēc profesores izstrādātās sistēmas līdz viņas aiziešanai, papildus lietoja arī viņas ieteiktos tautas līdzekļus. Melanoma vairs nav atgriezusies, pagājuši 24 gadi, mammai šobrīd ir 94 gadi, ir visādas vecuma kaites, bet vēža nav! Un tikai pateicoties RigVir! Žēl slimnieku, kuri šodien ir palikuši bez zālēm... Kas notiek?! Kas notiks???

9.apr 2019 Atbildēt

Komentēt