Komentāri: "Pēkšņi viss kļūs melns"; Nostrdama pareģojums 2019.gadam pārsteidz

Skaidrite Watson

Cilvekus bez smadzenem var biedet .Nostradamus paregojot bija senes saedies .Vienigi kas visu pasaka pareizi ir Dievs ,un vina paregojumi joprojam piepildas vairaku tukstosu gadu atpakal .

7.apr 2019 Atbildēt
Andris Diržis

Viņš sēnes neēda , alerģija esot bijusi .Nabas caurumā un kāju pirkststarpās rakājoties un ostot nagus esot pieķerts vairākkārt. Esot atpircies solot cilvēkiem prātu sajāt pārsimtgad uz priekšu....

7.apr 2019 Atbildēt
Stanislavs Salmanis

Interesanti ko ta šis pirms vairākiem tūkstoš gadiem paredzēja?

8.apr 2019 Atbildēt
Andris Diržis

Pilnīgi pie dirsas ! Reiz tak šitam bardakam jāizbeidzās ! Ātrāk izkausies , ātrāk miroņus apraks ! Nevaru sagaidīt to PASAULES GALU ! Bet ātrāk par hoķa čempi gan nevajag ! Nu , ja utainie PAGRŪDĪS , var apvainoties un tad gan...

7.apr 2019 Atbildēt
Agris Svarcs

utainie? francūži vai angļi? tiem agrākos laikos utes esot bijušas goda vietā,pat karaļi mazgājušies pāris reizes mūžā...! vai varbūt vikingi...? bet tiem piedodams,ne jau sālsūdenī galvu mazgās,vai varbūt latvieši,bet latviešiem attaisnojums,no vācu baronu laukiem un kūtīm,tik viegli neaizbēgsi -nomazgāties... tad kuri komkrēti ,ir tie utainie,citādi runā kā nostradamuss caur puķēm! vienīgais skaidrs,ka ne jau krievus un somus esi domājis,tiem pirtiņa, no laika gala- GODA VIETĀ!!!

7.apr 2019 Atbildēt
Guntis Kalns

Nuu, lai nezustu ticamības moments, gribētos redzēt pareģojumus par 2017. un 2018. gadu. :)

7.apr 2019 Atbildēt
Indra Kažoka

runabildes.lv/nostradamusa-...kiem-u-c/63172 - to karu jau paredzēja pagājušogad un Vezuvu ar' palaida gaisā!

7.apr 2019 Atbildēt
Lilita Skarbniece

Kauns lasīt kaut ko tādu...Laikam Lucifera vai viņa pakalpiņu izdomājums vai murgi??Tak paši palasiet tos Nostradamus pareģojumus dzejā,tāda maza grāmatiņa,tur nekā tāda nav,kas rakstīts www.tautaruna.lv.Meli un izdomājumi bērnu baidīšanai,jo citi jau gadiem lasa tos murgus...jeb paša lielākā.meļa Lucifera pakalpiņu izdomājumus.

7.apr 2019 Atbildēt
Agris Svarcs

kaut ko jau protams ir pareģojis,kas zin-pareizi vai nepareizi?! Bet variet mani pakārt,ja viņš kaut kur ir pieminējis 2019.gadu!!! :)

7.apr 2019 Atbildēt
Andris

Diemžēl, daudzi pseidoezotēriķi un "pētnieki" meklē sev lētu slavu ar saviem "pētījumiem", ko rakstijis tas pats Nostradamus, Vanga vai citi guru.

8.apr 2019 Atbildēt
Kоments

Par ūdens celšanos vēl varētu padomāt, jo kūst gan ledi un arī var nākt ārā tās ūdens masas, kuras Klusajā okeānā, par tādu interesantu sifonu, kā mūsu vannās, ieplūst dziļi pazemē. Ar to daudzuma, kas tur ir sakrājies, var palaist īstus grēka plūdus un tikai kalnu virsotnes, varētu palikt virs ūdens. Tas jau ir bijis un tas notiek cikliski. Par karu visi runā un ne tikai tajos pareģojumos, bet ja runā, var arī pieunāt. Patiesībā cilvēkiem viss ir piegriezies un lieka daļa, ir viekārši nogurusi no mūsdienu dzīves. Tādā gadījumā vajag kādu atpestīšanu un lai tas reiz beigtos un karš arī varētu būt tāds atrisnājums. Uz zenes jau mēs esam, kā pārpildītā tramvajā un patiesībā arī nesaprotam, uz kurieni īsti braucam. Vācu prese arī raksta, ka ar sausumu, kas būs šogad, graudaugu ražas samazināsies tik tālu, ka visiem iedzīvotājiem pat maize nepietiks ko ēst.. Paši nu taisiet tālākos secinājumus..

Folge der Dürren Weltweite Getreideernte deckt Verbrauch nicht

www.spiegel.de/wissenschaft/...a-1261659.html

8.apr 2019 Atbildēt
Irina Rimasa

Cik man ir zināms neviens pareģis nespēj nosaukt precīzu datumu,un ir pareģojumi kas laika gaitā mainās dažādu apstākļu dēļ..vai neprecīzi ir iztulkoti tie pareģojumi...Un tas karš kuru visi gaida ir sācies jau ātrāk...paldies ASV...

9.apr 2019 Atbildēt

Komentēt