Komentāri: Limbažu novadā jaunā māmiņa autobusā uzbrūk pusaudzim

kails_perverss

Kādā sakarā vispār par šīs situācijas vainīgo ir pataisīta māte? Domājiet ko rakstiet. Un tas ka sīkais šmurgulis sita sievietei ar bērnu it kā mazsvarīgs fakts. Masu mēdītāji par tādiem mēsliem kļūst, ka riebjas. Situācijai noteikti ir gara priekšvēsture, vai arī filmētājs ir pareģis, un savā vīzijā uzzināja, ka jāsāk filmēt. Un sods ir jāsaņem arī tam, kurš tajā brīdī ir uzskatāms par pieskatītāju. Kā arī tā sīkā lupatas mātei vajag sodu, ka maz neliekas.

25.mar 2019 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Vainīgais ir tas, kurš vainīgs un kurš jums teica, ka mātēm vienmēr taisnība?

25.mar 2019 Atbildēt
Lilija Pliškina

.... un kurš jums teica, ka skolnieciņam ir taisnība? Vai skolēnu noteikumos nav rakstīts, ka ir jāievēro noteikumi sabieriskās vietās un pieklājīgi jāizturas vienam pret otru. Māte laikam bērnam nav ielikusi šūpulī tikumu un cieņu!

26.mar 2019 Atbildēt
Inara Mihnoveca atbilde Lilija Pliškina

kāpēc pliškina slēpies?

27.mar 2019 Atbildēt
Edgars Brandao

Pilnīgi piekrītu! Tam šmurgulim un mātei vajadzētu uzlikt sodu! Es to šmurguli būtu izmetis no autobusa ārā! Šādi šmurguļi uzbrūk veciem cilvēkiem uz ielas! Ko tā māte nerādīja savu seju,kad filmēja? Kas notiek Latvijā, kāpēc likums neaizsargā māmiņas ar maziem bērniem? Kur līdzcilvēki skatās?

26.mar 2019 Atbildēt
Lilija Pliškina

"Zēna māte savukārt uzskata, ka vardarbība pret nepilngadīgo nav pieļaujama nekādos apstākļos"- taču zēna vardarbība pret sievieti ar bērnu var notikt visos apstākļos! Mātei ar savu bērnu mājās būtu jāizrunā šī nelāgā cūcība un sievietei jāatvainojas. Nepilngadīgā apstāklis ir tas ko māte nav iemācījusi savam bērnam- CIEŅU PRET CILVĒKU! Jautājums pastāv- kādas būs viņas vecumdienas.

26.mar 2019 Atbildēt
Inara Mihnoveca

tos šmurguļus izaudzina mātes.

27.mar 2019 Atbildēt
Lilija Pliškina

...un kā jūs domājiet, ka skolnieks ir nevainīgs? Esmu dzirdējusi, kādas tik replikas mazie "kundziņi"nebārsta sabiedriskajā un ne tikai sabiedriskajā transportā. Kā var apvainot bērns svešu māti- sievieti, kas ir trūcīgā statusā, bet kas tomēr savu bērnu audzina pati. Es domāju, ka dūmi bez uguns nav un skolNIECIŅŠ ir palaidis kaut ko nepieklājīgu.

26.mar 2019 Atbildēt
Inara Mihnoveca

trūcīgā statusā,bet kas tomēr savu bērnu audzina pati.kas tad lai to bērnu audzina?

27.mar 2019 Atbildēt

Komentēt