Komentāri: "Labvēlis" atklāj nepatīkamus faktus par vīrieti, kas uzsāka badastreiku pie MK

Kaspars Namsons

Pardodot nekustamo ipashumu ne vienmer jaamaksaa nodoklis, vismaz taa agraak bija... Ja tas ipashums cilvekam piedereeja pietiekami ilgu laiku, tas jau ir noziegums pieprasit nodokli.

28.feb 2019 Atbildēt
Anita Bruzuka

viņš jau netaisīja biznesu ar īpašumiem- pārdeva mantoto, lai būtu nauda par ko dzīvot, jo ir invalīds ar mazu pensiju un 9000 tā ir liela summa rēķinot, ka viņs nevarēs nopelnīt un tā pārējā nauda, kas palika, tak arī ir dzīvošanai un bērniem.

1.mar 2019 Atbildēt
Lauma Ceriņa

Cik zinu nodoklis nav jāmaksā ja tu pārdod vienīgo nekustamo īpašumu,ja tev to ir vairāki un tu vienu pārdod tad jāmaksā nodoklis!

2.mar 2019 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Un ,kuri tad būtu tie nepatīkamie fakti, Ar to nodokli ir tā-zinu vienu sievieti, kas izšķiiraas, viņai palika lauku māja, viņa to pārdeva un nopirka dzivokli pilsētā, Pie pardošanas nekads nodoklis netika prasīts. Pec 3 vai 4 gadiem no VID pienaca v.estule par nesamaksātu nodokli par pardoto māju ar visiem soda %. Sievietei tadas naudas logjiski vairs nebija . Tad palaida šakālus tiesu izpildiitaajus, tie atnema dzivokli un sieviete palika bez kā, Kadišam domaaju bija identiski.savukārt ticības lietas ir katra personīga darīšana. Un nav nekaadas starpības starp mēness kultiem -Abramisko judaismu , vai taa paveidiem(islamu vai kristietiibu vai to dažaadiem paveidiem)

28.feb 2019 Atbildēt
Aleksandrs Ivanovs

Cik var ņemties ap to nodokli, izlasi visu tekstu un izdari secnājumus!

1.mar 2019 Atbildēt
Dzintars Raidres

Pieprasam ši teksta raktītaju ievērot cilvektiesības uz privātumu un privāto dzivi ar šādu tekstu rakstītaj pats pārkapj cilvektiesības!Šeit pilnīgi ir vienalga par vina nodevam par īpasuma pārdošanu nevajag no konteksta izraut vienu detaļu kas simpatizē varai ,noteikti kāds žurnalists kurs par lūpu nevar pārsplaut raksta ģenerāla ideja ir par visam citam lietām par ko vins protestēja par OIK un citām ,kada nafig starpība kam kas ticība nevajag raisīt rasismu vai naidu reliģija bet gan neaiziet no ģenerālās domas kas skar tūkstošiem cilvēku ,tai skaitā arī ši teksta autoru ar OIK .Nav svarīgi viņa privatie motivi a fakti par ko runā kopumā ,un ari par nekustamo īpašumu skaitās privatipasums, bet vai tas ir privātipašums , ja tev viņu atnem ja kaut ko nesamaksā tiesu izpilditaji ,Soģi! tatad tas nekad nav bijis tavs privātipašums ja var atnemt a vienkārsi ir bijušas privileģijas vai esi bijis atbildīgs par kaut ko kas īsti lidz galam nekad nav piederejis tev! Pēdejos gados ir ļoti agresiva nostaja un atieksme no vida pret iedzivotājiem ! Tagad jau pieprasa lai nekustamo ipašumu darijumus visus parskaita caur banku ,bet vai Bankam vispar var ticēt ,labs piemers Krajbanka un cilveku zaudeta nauda ,kur te ir demokratija ja to uzpiež !viņiem būšot ērtāk kontrolēt tipa kontrolējiet ka savadāk domajiet tas ir jūsu darbs par ko mēs vidam maksājam algas nevis uzpiežiet ka totalitārā režīmā pret cilvēka gribu!

28.feb 2019 Atbildēt
Aleksandrs Ivanovs

Un tu tagad pats neizrauj no konteksta tikai tās lietas, kuras atbilst tavai nostājai?

1.mar 2019 Atbildēt
Uldis Kims

ŠIS LABVĒLIS vai MĀKOŅKALNS baidās pat savu īsto vārdu atklāt un ir kā tāds krancis,kas skraida gar sētu un rej uz visiem garāmgājējiem. Ja kāds uzskata ,ka pārdodot no vecākiem mantotu māju es esmu valstij parādā tad kur vēl tālāk? Tāpat pensiju uzskatīt par ienākumu un atvilkt nodokli ir vienkārši laupīšana. Kāpēc es visu mūžu esmu maksājis pensiju fondiem un nav svarīgi cik kurā laikā ,bet saskaņā ar tā brīža likumiem. Tāpēc nebrīnieties,ka šai valstij nodokļus neviens negrib maksāt.

28.feb 2019 Atbildēt
Aleksandrs Ivanovs

Bet kāds tos nodokļus maksā, nespried par visiem pēc sevis! Uldi, kad vecs paliksi, būsi viens no pirmajiem, kas cilpos uz sociālo dienestu pēc naudiņas, makaroniem un malciņas!

1.mar 2019 Atbildēt
Anita Bruzuka atbilde Aleksandrs Ivanovs

jāmaksā tiem, kas taisa biznesu ar īpašumiem- kupi- prodaj.

1.mar 2019 Atbildēt
Kaspars Krauze

++

1.mar 2019 Atbildēt
Solveiga Erdmane atbilde Aleksandrs Ivanovs

Tieši tā arī būs! Tie nemaksātāji ir vislielākie kliedzēji.

2.mar 2019 Atbildēt
martsed333

Ja ir precīzāka informācija, lūdzu, labojiet, bet cik zinu tad likums par nodokli tika pieņemts krīzes laikā, to virzīja K. Leiškalns un likuma mērķis bija iekasēt nodokli par spekulatīviem darījumiem. Bet rezultātā cieta daudzi mantinieki, kas nebija iepazinušies ar likuma izmaiņām, nebija brīdināti pie notāra. Nodoklis tika uzlikts pēc formālām pazīmēm nevis pēc būtības, tas bija par cēloni daudziem cilvēciskiem zaudējumiem.

1.mar 2019 Atbildēt
Solveiga Erdmane

Tāda, diemžēl, ir Latvijas situācija, ka cilvēki nelasa likumus un nepārzina likumus, un nelasa arī līgumus. Un gudrie advokāti viņus neinformē, tātad apkrāpj!

2.mar 2019 Atbildēt
cilveks444

Izskatās, Ainārs Kadišs ir reāls šķērslis Latvijas varas pārstāvju ceļā uz pilnīgu patvaļu un absolūtu kontroli pār sabiedrību, tāpēc arī ķengu raksts, turklāt sacerēts diletanta līmenī, pielietojot atklātas manipulācijas un klajus melus vēstot kā patiesību. Jebkurā gadījumā Latvijā pie MK badojas-protestē cilvēks, vairāki cilvēki, bet Latvijas vadošie mediji pat nav papūlējušies uzzināt, ko tad īsti domā šie protestētāji, kāds ir viņu viedoklis, kāda nostāja. Tieši šis fakts arī izsaka visu. Jo, visticamāk, tas netiek darīts tāpēc, ka varai ir bailes. Bailes no tā, ka cilvēki varētu uzzināt protestētāju viedokli, ka taptu skaidrs, ka šie protestētāji runā par lietu, ka tur nav nekādu ļaunu nodomu apakšā, ka cilvēki vienkārši vēlas neklusēt par to, kas Latvijā notiek nepareizi.

1.mar 2019 Atbildēt
Kaspars Krauze

Nu dzimumaudzinašana skolās tiešām kļūst aizvien ''progresīvāka'' un to vajadzētu aizliegt tādā veidā attīstīt. Par valsts vērtībām arī var padiskutēt. Šis tas noteikti ir jāmaina!

1.mar 2019 Atbildēt
Solveiga Erdmane

Lielākas muļķības vairs nevar uzrakstīt. Kad skolās vispār bijusi dzimumaudzināšana?! Kopš padomju laikiem šī tēma tiek valstīta pa muti kā karsts kartupelis, bet bērni lielākoties iepazīstas ar šo informāciju internetā, nevis sarunājoties ar vecākiem.

2.mar 2019 Atbildēt
Dzintars Krapāns

Šis,pēc izskata labais un talantīgais cilvēks-žurnālists, zilais Ingus Bērziņš - portāla DELFI galvenais redaktors un blogeris ar segvārdu Jānis Mākoņkalns, ne tikai apved ap stūri Kultūrkapitāla fondu goo.gl/A96N58 un raksta savam lasītājam no mākoņiem sagrābstītu,jeb sagrozītu informāciju savā portālā Delfi pūderējot tautai smadzenes,tikai lai iegūtu augstus portāla reitingus, bet vēl vakar bezkaunīgi apmeloja sagrozot faktus par Ainārs Kadišs savā rakstā: Kas stāv aiz Latvijas „dzeltenajām vestēm”?

goo.gl/5Mp1qk

Cik adekvāts vispār var būt Delfi ar visu savu saturu,ja tādi cilvēki (kuri melo dēļ slavas un augstiem reitingiem) to pārvalda un redaktē?!

MAX SHARE,jo tautai tomēr būtu jāzin savi varoņi.

www.facebook.com/photo.php?fbi...type=3&theater

13.mar 2019 Atbildēt
Dzintars Krapāns

Pārdodot savu īpašumu nodoklis vispār nav jāmaksā,jo tas nav bizness. Nepareizs likums NAV likums.

13.mar 2019 Atbildēt

Komentēt