Komentāri: Limbažniece sūdzas par nodokli, kas ir pieaudzis 7 reizes

Edīte Mičule

,,tiek piemērota likme 1.5% apmērā (7,5 reizes lielāka kā līdz šim),,...Loti gribētu redzēt konkrētās summas, man kaut kā neizdodas šos skaitļus atrast....

25.feb 2019 Atbildēt
Sarmīte Ozoliņa

Man arī, kā pensionārei pieder no dēļiem būvēta (uz pāļiem)dārza mājiņa. Tur aukstā laikā nav iespējams uzturēties. Bauskas pašvaldība to nosauca par privātmāju. Vasarnīca ir un paliek vasarnīca, lai kā to valdība nenosauktu. Nekaunīga tautas apzagšana un visbeidzot, īpašuma atņemšana, jo pensijas nekam vairs nepietiek.

25.feb 2019 Atbildēt
liene

Risinājums ir ļoti vienkāršs visu likvidēt un uzdāvināt zemi valstij.Es ta izdarīju un viss ir ļoti labi.

26.feb 2019 Atbildēt
Dzintars Lielais

Viss ir pareizi,nevari maksāt ,pārdod,tāds ir kapitālisma pirmais bauslis,peļņa ar jebkuriem līdzekļiem.

26.feb 2019 Atbildēt
Arturs Ozols

Par šo jautājumu meita (sūdzas cita sieviete) sarakstījās ar Limbažu NīN nodaļu ,tur ļoti laipni atbildēja un skaidroja. Problēma ir likumā kas neņem vērā konkrētos apstākļus. Neviens šos apstākļus arī neapseko ,ja nu vienīgi Jūrmalas pilsētā. Skultes gadījumā ir nostūris apmēram 1-2 km attālumā no dzelzceļa pieturas.Tur 3 ligas. Ziemā nav ūdens ,nekāda transporta līdz veikalam 3 km ,līdz ģimenes ārstam 7 km , ielā ziemā nedzīvo pilnīgi neviens ,jo nav atbilstošas apkures,rezultātā nav pat kaimiņa kam palūgt kaut ko atvest vai aizvest ,jo mašīnu elementāri nav.Te iesaka pārdot . Nepērk ,jo tāda vieta ,apkārt 4 nepārdotas mājas kur pēc vīrieša nāves viss aiziet postā un dārzi aizaug.Nodokļa likme nu uzrēķināta tāda ,ka skolotāja ar bērnu no savas algas to samaksāt nevar.

2.mar 2019 Atbildēt

Komentēt