Komentāri: "Worldometers": Latvijā ir pasaulē straujākais iedzīvotāju skaita samazinājums

Arija DeWar

Ta ir.Un bus veel vairak aizbrauceju.Tacu tie 100 pie siles paliek vienalga, tos nemazina, atbilstoshi iedzivotaju skaitam.Ta nav tautas apcelshana?

19.feb 2019 Atbildēt
Jadviga

"CSB, ir Eurostat, OECD, Pasaules Banka, SVF u.c., uz kuriem var paļauties" - paļauties ne vienmēr var uz savu dibenu, kur nu vēl uz minētām organizācijām, kurām katrai sava interese... ___________ir kā ir šī valsts nav draudzīga saviem pilsoņiem, jo tai acīmredzams citi uzdevumi, parasti jau valdības nerīkojas slikti, mēs vienkārši nezinām tās mēŗķus, pēc viņu mērķiem visticamāk viss ir atbilstoši un virzās kur jāvirzās, patreiz sajūta, ka virzība uz teritorijas atbrīvošanu no aborigēniem, kas būs vietā ????

19.feb 2019 Atbildēt
ieskrienies

Pozitivus. Jāņem vērā, ka tie kas imigrēja PSRS laikā Latvijā, bija reproduktīvajā vecumā un tie LV šobrīd ir ļoti daudz un pamazām izmirst. Pameklējiet vecuma struktūru LV. Man nebūtu nekas pretī, ja LV dzīvotu 500k...1milj. patriotisku pilsoņu. Pie kājas tie kam - kur pēcpusei silti, tur labi. P.S. Īslade dzīvo pārticīgi arī ar saviem ~330k. Jārēķinās tikai ar to ka pensijas izmaksāšana būs arvien problemātiskāka. Tāpēc daudzi LV darbaspējīgā vecumā pēc 30 domā par savu pensiju paši. Iegulda izīrēšanas dzīvokļos, ārvalstu uzņēmumu akcijās u.c. Piem.Ķīnā u.c. pensiju NAV. Arī LV sākumā nebija.

20.feb 2019 Atbildēt
Zane Līvmane

nu problēmas ir, bet nepieciešams skatīties uz oficiālo statistiku

22.feb 2019 Atbildēt

Komentēt