Komentāri: Krāpniecība! Sieviete Rīgā nopērk tādu auto, kura dēļ nākas liet gaužas asaras

miķelītis

Par tiem gadiem autiņiem tanī Rumbulā ta laikam visi šmaucās,arī man ta bija,nepaskatijos,nopirku,pēc tam skatos vienu gadu auto vecaks! Tagad zinu,pirmkart jāņem līdz zinoš cilveks un pirms pirksanas arī apskatities kas rakstits auto apliecībā!! Arī es pec tam dabūju mainīt benzīna sukni,neskaitot pārējos sikumus..Neesmu vēl dzirdējis ka kads būtu nopircis auto Rumbulā bez auto problemam. Visi jau cet ka izvilks to laimigo biļeti 100/1 .

24.feb 2019 Atbildēt
Iveta Bite

Visi mūsu bijušie un esošie auto pirkti Rumbulā. Nav bijis vēl neviena auto, kas būtu slikts. Pēdējais no Francijas vispār ir ideāls braucamais. Tehnisko iziet ar 1 reizi jau trīs gadus. Tā kā pašam jāzin kas jāpērk, nevis pirmo ko ierauga.

25.feb 2019 Atbildēt
gatis___

Arī iegādājos auto no tā paša pārdevēja un arī ... saskāros ar lielu lērumu slēptu defektu (nedarbojās salona apsilde, sēdekļu apsilde, miglas lukturi u.t.t,). Tāpat, auto ne tuvu nebija no Vācijas, bet no citas eiropas valsts.

24.feb 2019 Atbildēt
gatis___

Piemirsu piebilst, ka arī ... sludinājumā viens auto ražošanas gads, bet reāli ... auto par gadu vecāks.

24.feb 2019 Atbildēt
moriss

Ko tad,jūs, gribējāt no vecām ''mizām''?!!

24.feb 2019 Atbildēt
Elena Ulasika

Varbut jau laiks kkadai iestadei(nopietnai)kerties klat Latvijas masinu tirgum(likimu kas aizstav pirceju)??Mans stasts vel interesantaks..Tikai masina bija domata no iecienitaka Rigas salona..

24.feb 2019 Atbildēt
Līga Logina

Kurš normāls cilvēks mašīnu pērk Rumbulā???

24.feb 2019 Atbildēt
Artūrs Mālnieks

Vēl dzēš komentārus nožēlojami...

24.feb 2019 Atbildēt
orhidance

Šis ir jau kurais gadījums ar Rumbulu. Ja cilvēks nemācās no citu kļūdām, viņš ir pelnījis izciest kļūdu sekas pats.

24.feb 2019 Atbildēt
kuku

Turpat pie tā šmuguļa Artūra arī es iegādājos savu auto. Tas pats - pie reģistrācijas izrādījās gadu vecāka, pēc iegādes motora remonts ap 800 eiro (turbīna, degvielas sūknis) Mans auto no Vācijas izrādījās no Francijas, sludinājumā arī VIN tika uzrādīts nepareizs. Pats duraks - pašam jāmaksā. Aizrunāja ar skaistiem vārdiem cik auto maz lietots un visādi citādi labs un skaists. Pēc remonta jau gan viss ok, bet....

24.feb 2019 Atbildēt
Agris Agris

...ar ko šis "labo darbu čempions" ir citādāks, kā tas blēdis, kas sasolīja daudzdaudziem mājas remontēt? Vai VP ir kas sakāms? Ja nav, tad to "podnieku" patiešām mālos ierušināt...

24.feb 2019 Atbildēt
Uldis Zīle

Pārsteidz tikai tās pircējas naivums, pārējais atbilst realitātei par aitu cirpšanu...

24.feb 2019 Atbildēt
Edgars Bebris

Nu... var jau riskēt Rumbulā pirkt, bet bez tehniskās apskates - tur gan jābūt ļoooti lielam optimistam :D

24.feb 2019 Atbildēt
liene

Cik cilvēki varbūt naivi,nopērk veco auto un grib,lai viņš būtu ideāls.Pērkot veco autiņu,tas ir laimes spēle loterejā,vai daudzi vinnē miljonu?

26.feb 2019 Atbildēt

Komentēt