Komentāri: "Alga aploksnēs!" Darbinieks atmasko uzņēmumu Latvijā

Ventuks

Oooo! Re kur viens ģēnijs ar atklājumu - "darba devējs krāpjas un riskē, lai labāk būtu darbiniekiem" :))

Nu gluži Hans Kristians Andersens mums vietējais ir uzradies :)

5.feb 2019 Atbildēt
Janis Aleksis

Ja nemaksās algu aploksnēs tad ko cilvēki jēdzīgu var nopelnīt,NEKO! Kas to nosūdžeja noteikti saņem pāris štukas mēnesī uz rokas,savādāk jau nebūtu stučījis.

5.feb 2019 Atbildēt
Gunta Brikmane

Un tad nav jābrēc, ka viss ir slikti, jo paši to pieļauj. Saņemsi aploksnē, bet visur citur maksāsi vairāk.

5.feb 2019 Atbildēt
Diana Pugacevska

Būtu priecājušies ka kaut kapeiku var vairāk saņemt. A kā savādāk izdzīvot, naudu nevar vispār nopelnīt

5.feb 2019 Atbildēt
leo dreimanis

Kādreiz būtu svētīgi aizdomāties no kurienes radiniekiem pensija, bērniem izglītība, policija, ugunsdzēsēji utt, nav runa par sociālo spilvena un tie kas atbalsta šo ir nožēlojami. Cita lieta cik labi šie nodokļi tiek izmantoti, tāpēc jāiet uz vēlēsanām jāprasa no politiķiem, bet tie kas neiet uz vēlēšanām arī atbalsta aplokšņu algas. Izglītības līmenis un sapratne par saprotamām lietām ir ļoti zemā līmenī, tāpēc jau esam tikai kalpu tauta., jāpiekrīt spārnotam teicienam"muļķu zeme" Lai katram biezāka aploksne un prāts mierīgs, kamēr citi par Jums strādā. Dabā tos laikam sauc par "parazītiem"

5.feb 2019 Atbildēt
Fau2

Tas viedais, kurš komentē, ka aplokšņu alga ir darba devēja pretimnākšana..., laikam jau ir jāpabeidz kaut vai pamatskola, lai saprastu, ka uzņēmumi par darbiniekiem konkurē ne mazāk kā par savas produkcijas pircējiem. Šajā gadījumā, uzņēmums uztur(pieļauju) konkurētspējīgu algas līmeni uz pašu darbinieku rēķina. Ticiet, ja alga būtu oficiāla, tā ne par mata tiesu neatšķirtos neto izteiksmē, tikai tas jau būtu uz darba devēja rēķina.

6.feb 2019 Atbildēt
Kristīne

Manam vīram viss tiek maksāts oficiāli tikai kad aiziet pie ārsta šam prasa ko atnāca akūtajā stundā, ceļi vispār netiek tīrīti, kad saņemam kārtējos rēķinus ik pusgadu cenas pieaug, algas gan nemainās jau divus gadus. Tad labāk lai maksā aploksnē...

7.feb 2019 Atbildēt

Komentēt