Komentāri: Pareģojums: Trešais pasaules karš sāksies šogad un ilgs 27 gadus

Jevgenijs Lugovskis

Viņš kodēja savus pareģojumus, viņš konkrēti lietas īstajos vārdos nav saucis!

1.feb 2019 Atbildēt
Elijah

Ne viņš pats ko kodēja, bet gan viņa murgi viņam pašam bija pavisam nesaprotami.

1.feb 2019 Atbildēt
Valdis Kurmis

Par tādu Notrdamu nekas nav dzirdēts!...:)

1.feb 2019 Atbildēt
Aivars

Laikam domāts Nostradams. Ieteiktu paskatīties kartē, kāda bija Krievija viņa dzīves laikā. Šaubos, ka par tādu Japānu arī viņš bija ko dzirdējis.

1.feb 2019 Atbildēt
Elijah

To stundu, protams, tikai Dievs zin, un Viņš caur Saviem praviešiem to VAR darīt zināmu. Vai tāds ir Nostradams, ļoti šaubos, jo ir tik daudz spekulāciju, un melīgas informācijas viņa paziņojumos, un to sakarā, ka būtu neprāts šo šarlatānu par pilnu ņemt. Tas, ka Krievija IR drauds cilvēcei, rāda viss pēckara laiks, tomēr der atcerēties - Krievija pirmām kārtām ir drauds PATI SEV. Nesakārtota, sadrupusi, arhaiska, un savās pretrunās sapīta un novājināta valsts, kas drīzāk ir pati savu draudu un naida saindēta, sagandēta un tuvu iznīcībai novesta.

1.feb 2019 Atbildēt
Normunds Vīrs

Domāts slavenais Notrdam de Parī...?

Bet, ja nopietni, tad varas aisberga redzamais teātris bruņojas, sprēgā viens uz otru un caur visādām viltus patiesībām mēs tiekam gatavoti "kādiem sūdiem" Kas tik planētu neapdraud - teroristi un citplanētieši, reliģiozie fanātiķi un vienīgie pareizi ticīgie, seksuālās minoritātes un melnie caurumi. Tās visas ir reālas, bet nekādi nevaru pieņemt, ka nopietnas lietas. Bet, ja sadomazohistus palaiž pie teikšanas, kāteiktu mans kaķis "viskas" - var gadīties.

1.feb 2019 Atbildēt
Juris Timmermanis

Ja Nostradamus uzzinātu ko te masu mediji sadzejojuši piesedzoties ar viņa vārdu, tad droši vien daudzus tiesā iesūdzētu par šādām pasakām... :D

BET laiks ir nopietns, tas tiesa un viss notiks daudz ātrāk kā te raksta, meklēsim DIEVU , nožēlosim grēkus, jo rītdiena mums nepieder... Un kas notiks ar dvēseli, ja kas pēkšņi notiek, kurp tā dosies???

1.feb 2019 Atbildēt
Normunds Vīrs

Vai kāds nav palaidis telpā žirinovski...?

1.feb 2019 Atbildēt
Dzintars Lielais

2019.gada pareģoja ,ka uzsprāgs Jelostonas vulkāns un ies bojā puse asv

1.feb 2019 Atbildēt
Nils Zālmanis

Un ja šogad nesāksies, vai ir iespējams saukt pie kriminālatbildības visus šitos kretīnus - apgalvotājus un PUBLICĒTĀJUS par ļaunprātīgu maldināšanu?

1.feb 2019 Atbildēt
Nils Zālmanis

Notrdams. Vienreiz - var saprast, jebkuram var gadīties. Divreiz - guļ korektors. Trīsreiz - līmenis.

1.feb 2019 Atbildēt
Kaspars Boriss

Buļu mēsli. Lai nospiestu divas pogas pietiek ar dažām minūtēm nekādi gadi nav nepieciešami. Cik ātri sāksies tik pat ātri arī beigsies. bet es pareģoju, ka tas nenotiks šogad. :D

1.feb 2019 Atbildēt
Laura Tropina

Neticu ka kars saksies pa visu pasauli bet ka krievs gribes sev kautko tam gan vel var ticet

1.feb 2019 Atbildēt
Kоments

Visi pareģojumi ir pupu mizas, jo patiesībā mēs nezinām, kur paši īsti dzīvojam. Ja virtuālā simulācijā, tad būs tieši tā, kā ierakstīts viņas failos, bet tad nav arī jābaidās, jo kurš nav īsti dzīvs, tas arī nevar pa īstam nomirt. Par ceļošanu uz citām galaktikām un arī caur melanjiem caurumiem kosmosā, pamato kā iespējamu arī Mančestras universitātes profesors šajā rakstā,

«Space travel BOMBSHELL: Professor Brian Cox reveals wormholes are 'safe for spaceships'»

www.express.co.uk/news/science/...x-science-news

bet tas nozīmē to pašu, kā iziet cauri kādai sienai, vai stiklam vienā brīdī un nonākt uzreiz aizspogulijā un citā laikā un telpā. Cita pasaule un cita realitate un pie tam, vienā acumirklī tur nokļūstam. Tas patiesība ir tieši tā, ka caur kādām durvīm ieejam blakus kinozālē un tur jau rāda pavisam citu krimiķi, vai kārtējo ziepju operu. Ja mēs esam tieši tādi paši, tad viss sen ir nolemts un izspēlēts arī lomās.. Mēs tur neko neizdarīsim,jo scenārijus raksta citur, bet tas pareģis tur ir kādreiz pat pabijis, jo arī viņš varēja staigāt cauri laikam un telpai..

2.feb 2019 Atbildēt
*_potato_*

2020 gadā vissi teiks to pašu

2.feb 2019 Atbildēt
RoTi

Pareģojums ir aplams, jo mūsdienās karš 27 gadus ir bezjēdzīgs - viss tiks iznīcināts pāris dienu laikā...

2.feb 2019 Atbildēt
Uģis Jansons

Patīk mums vai nepatīk ierakstot googlē ASV ,Krievijas agresija hronika un salīdzinot abas šīs lielvaras ASV ir lielāks drauds padaulei!

3.feb 2019 Atbildēt
Roma Ti

Neesi apslimis? Izskatās, ka tevi moka murgi, citādi saprastu, ka visas nepatikšanas sākas ar Krieviju, tāpēc tā pašlaik ir drauds pasaulei, plus Ķīna...

3.feb 2019 Atbildēt
Laimonis Andins

3 pasaules kars sen jau ir sacies.Sis paregojums ir aplams.

3.feb 2019 Atbildēt
Mikelis Tomasuns

Ir 2020 gada un paredz ka drīzumā sāksies

10.jan 2020 Atbildēt

Komentēt