Komentāri: Iecienītās "Laimas" šokolādes vairs neražos Latvijā, bet gan Igaunijā

Valda Vikmane

Mūsu valdība ir atļāvusi visu Latviju izpārdot.Mums pašiem nepieder nekas.Par kādu latviešu valodu un latviešiem mēs runājam?Latviešu valoda ir piesārņota,latviski uzvārdi izzuduši.Skumji!!!

25.nov 2018 Atbildēt
Juris Timmermanis

un tos vēl atlikušos latviešus par gejiem un lezbietēm cenšas pataisīt... tauta izmirst un valdība to arī atbalsta tāpēc devuši zaļo gaismu valsts izvarošanai... :(

25.nov 2018 Atbildēt
Solveiga Erdmane atbilde Juris Timmermanis

Vai Jūs arī viņi jau pārtaisījuši par geju? Un ja vēl ne, tad ar ko tādu Jūs atšķirties no tiem, kurus par gejiem var pataisīt?

25.nov 2018 Atbildēt
Girts Berzs atbilde Juris Timmermanis

Par gejiem, lesbietēm un heteroseksuāliem nevar pataisīt! Ja Jūs neesat pilns ar vispārpieņemtām dogmām un aprobežotiem stereotipiem, tajā pašā laikā labi izglītots, tad to Jums vajadzētu saprast!

26.nov 2018 Atbildēt
Juris Timmermanis atbilde Solveiga Erdmane

Tad ar Jums jau bēdīgi, ja vairs nesaprotat kā no kā atšķirt un kāds kurā situācijā iznākums... tas ir trauksmes signāls, esiet modra.

26.nov 2018 Atbildēt
Juris Timmermanis atbilde Girts Berzs

ja jūs tā domājat, tad par seklu ir jūsu zināšanas un izpratne... iesaku skatīties uz lietām dziļāk ka nepabrauciet garām svarīgajam...

26.nov 2018 Atbildēt
Gaida Eglite

MUMS JAU NEKO NEVAJAG-KĀ VAR LAIST PROM ,KAS IR MŪSU-NOŽĒLOJAMI......

25.nov 2018 Atbildēt
H.K.Andersons

A kā piespiedīsi uzņēmēju nepārdot savu uzņēmumu? Te vairs GOSPLAN nedarbojas..

26.nov 2018 Atbildēt
Juris Timmermanis

Kāda vairs tur iecienītā šokolāde... ziepes kautkādas, fui... iekšā sagrūztas lētās izejvielas blakus nestāv tai ""Laimas"" šokolādei kāda bija kādreiz, tagad tikai nosaukums un saldās atmiņas ar ko pamieloties...

25.nov 2018 Atbildēt
Tinto

Un šo visu nodarīja - ne eiropa, ne kāds cits no malas, bet pašu bāleliņš Ivars Kalviškis.1993 ātnāca,1998 apvienoja Laimu ar Uzvaru un 2001 notirgoja Staburadzei...kas piederēja Šķeles AveLat grupai.Kura to visu notirgoja Islandietim.Tā teik-priekš kam iekartot,ja var ar vietējo Kangaru rokām apvienot un nopirkt gatavu produktu.

25.nov 2018 Atbildēt
Alegers

Jums nav taisnība. Iesāka Bodmanis ar savu zagļu kliķi. Viņš atvēra slūžas Latvijas izlaupīšanai. Kad pie varas nāca Bodmanis ar savu "Latvijas Ceļa" kliķi - neviens jau tā īsti neanalizēja, kādi "zēni" tur bija savākušies - izbijušie komunistu partijnieki, kas viegli pārkrāsojās par neatkarības cīnītājiem. Bet viņiem bija TIKAI viens dzinulis - ātri kļūt bagātiem, bet na ar darbu, bet veikli pārdalot valsts (tātad visai tautai piederošo) mantu. Un VISI uz 99% pašreizējie miljonāri, ir nevis sūri un grūti strādājuši, lai tos nopelnītu.

Un trakākais, ka daudzus no viņiem vēl liek visaugstākos amatos. Paskatāties biogrāfijas - kas viņi ir bijuši PSRS laikos, un kas ir tagad.

25.nov 2018 Atbildēt
Valdis Panks atbilde Alegers

Pilnīgi pareizi, bijušais LPSR zemkopības pārzinātājs, biedris Šķēle, labi zinot situāciju jaunajā Latvijā, saplānoja prihvatizāciju, pa sēnalām saperkot sertifikātus, noprivatizēja VISUS LV vadosos ražošanas uznēmumus, aplaupot uzņēmumu bijusos darbiniekus no kuriem uzpirka sertifikātus pa kapeikām (pat 0.72 Ls/gb), kuru nominals 28 Ls/gb un tad radās VEKSELIS pa 29 mo;joniem un stāsts par veiksmīgu rožu audzētāju! Bļad! Palaistuve ne bezpartejisks premjers! Kā es ceru, ka JKP un KPV nahrenizēs visu to mehānismu, kur PAR cenšās ievilkt valdībā ZZS u.c. man piedirst par LV valodu un tās tīrību, bet tas, ka latvieši ir izdrāzti, par to ir JĀATBILD visiem iepriekšējiem ministriem un to padotajiem. Nošaut, uzspridzināt un iznīcināt! te vairs nelīdz pārrunas, tiesvedība un demokrātija!

Tā kā esmu melns un maziņš, esmu no tiem tūkstošiem, kas protestē ar valsts pamešanu, man dziļi vienaldzīgi patriotisms, valstiskās vērtības un nodokļu maksāšana!

VALSIJ JĀSĀK AR SEVI!!!

P.S. Es savos 52 valstij esmu devis vismaz 2 miljonus latu nodokļos, kuri izķibēja "Zelta Tiltu" un līdzīgos projektos, kompensācijās atlaistiem deputātiem un VIŅIEM ir taisnība???!!! PUSROKU!!! vēlams ānusā! Arī tie, kas pameta valsti pirmskara periodā, gan tikko ienāca komunisti, šo valsts iekārtu NEMĪLĒJA un protestēja aizbēgot nevis tēloja varoņus un patriotus. Arī šodien: Valsts iekārta SMIRD! Atalgojumu sistēma smird sākot ar exprezidenta LIKUMĪGI uzpūsto un iespējamo LBankas prezidenta kosmosatalgojumu!

25.nov 2018 Atbildēt
Aloe atbilde Valdis Panks

> Valdis Panks (c): "Kā es ceru, ka JKP un KPV nahrenizēs visu to mehānismu..."

Ceri vien, bet tevi gaida smags blieziens, kad uzzināsi savu favorītu sponsoru vārdus: KPV = Šķēle, Šlesers; JKP = uz ofšoru firmu apkalpošanu specializējies Šveices advokāts, kurš, "uzmetot" savus klientus šobrīd jau kontrolē daudzus Ventspils uzņēmumus: VentBunker, NordNati Ventspils terminālu u.c.

Politiskā vara Latvijā viņam interesē tikai tik daudz, lai dabūtu savā pakļautībā varas ministrijas - lai neieraudzītu rūtainu sauli un veiksmes gadījumā pakamptu vēl kaut ko - OIK, LVM...

26.nov 2018 Atbildēt
Laura Skreija

Vai Juus akla, vai esat? Nezinat, kam s'ie praidi un taa geju sludinaas'ana???? Latvija nebija idiotu zeme sen sen atpakalj...vismaz neviens to nebaaza visiem aciis un nelieliijaas!!!! Atradus'i ar ko lieliities...peecpusee draazeeji! Riebjaas! Kauns!!! Tas cilveeks un paareejie, kas nepiekriit tam ir ar smadzeneem domaajos'i un taas atrodaas galvaa nevis paka..aa!!!

25.nov 2018 Atbildēt
Dzintars Cāzers

Laura, piedzērusies biji, kad komentu rakstīji? Vismaz virsrakstu vajag spēt izlasīt, pirms kaut ko par gejiem un drāšanu murgot. Vai visam izskaidrojums ir tavs purns. Spogulī laikam sen neesi sevi redzējusi. Tādēļ jau vaimanā par gejiem, jo tādu kropli neviens nedrāz. Tad nu vaino visus, to skaitā gejus, ka griboša staigā un visiem savu sāpi izkliedz

25.nov 2018 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Tāpēc jau šokolāde garšo pēc erzaca. Kas mēs esamkļuvuši-par netīrās naudas atmazgātaju banku zemi? Un kas ir šo banku īpašnieki?

Kā jāszuc šo Latvijas ražotāju iznīcinātajus, prihvatizētajus, kas nespēja attīstīt rihvatizēto, vienkārši notigoja par spekulatīvam cenām pirmajiem pretīmnācējiem.

Atdeva Latvijas ekonomisko varu svešzemniekiem.Un kā ar politisko, ja ZZS uzdrošinajās uzsākt Krievijas lielakā tanku būvētaja meitas uzņemumu Jelgavā?Un Dūklava slepena sadarbošanās ar Krieviju par sprotēm? Nez kas tās ražo? Un kam pieder zejas kuģi, kuru aizturēja Norvēģija? Protams ofšoros reģistrēti nezināmi krapnieki, kas negrib maksat nodokļus Latvijas valstij. Un Attīstībai vēl vāvuļo, bet NA velk iekša ZZS.

25.nov 2018 Atbildēt
Mārīte Zībarte

Esam NODZĪVOJUŠIEŠ!!!!!!!!!

25.nov 2018 Atbildēt
Lauma

var pāriet uz Ventspilī ražotajām Pobeda šokolādēm, garšo pēc īstas šokolādes, ļoti kvalitatīvas, īpaši tumšā ( tie, kuri tūlīt brēks, lai braucu uz Krieviju, var necensties, tepat ir labi diezgan)

26.nov 2018 Atbildēt
pēteris

Mīkstie IR RĪGĀ! LODERI DZĪOVO RĪGĀ! P....TI UN NEKAS VAIRĀK!

26.nov 2018 Atbildēt
Girts Berzs

Tātad Jūs esat viens no tiem?!

26.nov 2018 Atbildēt
Girts Berzs

Ne reizi vien esmu komentējis citātu par bērniem, kā mūsu nākotni! Pilnībā nepiekrītu šim citātam! Ja šodien, Mūsu, kā pieaugušu cilvēku dzīves būtu pilnībā sakārtotas, vienalga, kurā pasaules valstī Mēs atrastos, kā arī nevajadzētu uztraukties par īres nomaksu, komunālajiem, apģērbu un ēdienu, Mums būtu lielāka iespēja koncentrēties uz Mūsu berniem!

Tieši Mēs Esam Mūsu bērnu nākotne, nevis bērni ir Mūsu nākotne!

26.nov 2018 Atbildēt

Komentēt