Komentāri: Māte sašutumā: Nesūtiet bērnus uz šo Rīgas skolu

Sarmīte Vīksna

Neadekvātiem vecākiem arī skolotāji liekas neadekvāti....Bet, kā redzams, tad ir arī atšķirīgi vecāku viedokļi.. un, ja jau atbalsta personāls rīkojas, tad acīmredzot, ir par ko...

14.nov 2018 Atbildēt
Erlands Erlands Erlands

tieši tā

14.nov 2018 Atbildēt
wolfs

Varbūt,ka tomēr tas bērniņš vienkārši sen ir "izslīdējis"" māmiņai no rokām un tagad ir panika.Savu vainu mēs neatzīstam,vainīgi būs visi, izņemot pašu bērnu,kur nu - pasarg Dievs! Stingrāks vārds no skolotāja par lietu,tā mums šodien ir emocionāla vardarbība.Mēs strauji ejam uz garā mazspējīgu,izlutinātu jau bērnībā, nepamatoti ambiciozu,infantīlu sabiedrības modeli.Lai slēptu sociālās vides degradācijas un vienkārši nabadzības izprovocētās,veicinātās sekas un pārnestu atbildības nastu, valsts 90 tajos un 2000 šo sākumā degradēja policijas autoritāti. sabiedrības,t.sk.bērnu acīs.Tā vietā,lai izskausti rupjus pārkāpumus sistēmas iekšienē,tika degpunktos visādi stāstīts kā aizsargāt savas tiesības pret šo institūciju.Mūsdienās ar runci Rūdu,to vairs neizlabot :)Gluži tāpat arī izglītības sistēmā strādājošo autoritāte tika piesmieta.Bērni atļaujas skolā uzvesties tā kā mums, tagadējiem ap 50 gadniekiem tai vecumā pat murgos nerādījās.Viņi prot sūdzēties un manipulēt ar pieaugušajiem un skolotājiem apelējot pie savām tiesībām(neko nedarīt,ja vienkārši negribas),ja kāds sāk presēt smadzenes par pienākumiem,tā ir emocionāla vardarbība! Sviests!

Paldies Dievam,ka vēl nav pazuduši arī daudz, daudz labu pozitīvu piemēru.Bet tendences un sekas ir drūmas.

Pensionēts policists:)

14.nov 2018 Atbildēt
Владислав Маркин

Gribētu aizsargāt skolotājus no tādiem ļaunprātīgiem vecākiem un tādiem klausītājiem (skolnieki) neizrādīja praktiski nekādu interesi par šo vielu, ne arī par kursa lekcijām, nodarbību laikā serfoja internetā un neiegaumēja neko no nodarbībām. Un Visādā veidā izrādīja necieņu pret skolotāju. Un jūsu bērns provocēja ar dažādiem izteikumiem. Un kas Jūs tādas esat, ka gribat visu pasauli sagriezt pasavam.

14.nov 2018 Atbildēt
Pilnmeness

Tā jau nav vienīgā skola Rīgā, kur tā notiek. Manai meitai, kura šobrīd jau studē, 45. Rīgas vidusskolā arī bija pamatotas pretenzijas pret mācību satura kvalitātēm un kārtību tajā vispār, kuras ar draudiem pašam bērnam v-sk. psihologs centās pieklusināt un Izglītības kvalitātes dienests arī skatīja caur pirkstiem. Galu galā vairāki vidusskolēni pārgāja uz vakarskolu mācīties..

14.nov 2018 Atbildēt
anita

Nu,problema varetu but ar konkreto skolotaju.

16.nov 2018 Atbildēt
pēteris

Skolotājs ir ""DARBU VADĪTĀLJS KLASĒ SAVĀ STUNDĀ"" un viņš ir 100% atbildīgs par gaisotni stundā. Pat viens SKAĻĀKS VĀRDS BEZ IEMESLA IR LIKUMPĀRKĀPUMS!

Pats esmu vadījis lielu cilvēku skaitu celtniecībā un nekad neesmu atļāvies neadvekāti uzvesties, jo celtniecībā nav nekādi paipuisīši. Ir bijuši ap 10 bijušie zeki un ar tiem vienmār ir bijušas vislabākās attiecības. Ievēro stingri reglamentu un solījumus un nepacel balsi.

7.feb 2019 Atbildēt

Komentēt