Komentāri: Atrasts jauns pierādījums, ka pasaules gals ir pavisam tuvu

Liga Kalace

Kurejais tas ir pec kartas pasaules gals? Kas tur ko nervozet, vienkarsi, ja bus tad jau paglabties tapat nevares nu vismaz parastie mirstigie, un ari miljardieriem var nenoveikties un ja kads izdzivos, tad viegli tiem nebus. Tapec laikam musejie valsts veci pirka zemi uz meness un zog cik var sazagt.

10.nov 2018 Atbildēt
Andris Kuršinskis

Tas ir pierādījums? Verstehe nicht.

10.nov 2018 Atbildēt
Centis Valainis

Kurlais :es dzirdēju ka rīt būs karš.Aklais:to mēs vel redzēsim.Klibais:tad gan mēs muksim !

10.nov 2018 Atbildēt
Zigurds Gultnieks

Kāpēc lai nebūtu pasaules gals. Lielākā daļa pravietojumi Bībelē ir piepildījušies kuri pravietoti jaunā un vecā derībā. Tai skaitā arī Izraēlas valsts atjaunošana. Vēl jāatjauno sagrautais templi, kur antikristam upurēt. Un tad Kristus otrā atnākšana jau klāt. Jā kādiem tie būs svētki, bet tiem kas nav ticējuši, ņirguši un smīkņājuši tiem pastarā piena, jeb pasaules gals. Tāda lūk tā realitāte diemžēl!!!

10.nov 2018 Atbildēt
Inga Gredzena

Ak nē, tikai ne pastarā piena!

10.nov 2018 Atbildēt
Dainis Dobelis

Tas pastarizētais piens, kurš rodas,Kad Zigurds Gultnieks iesit kulakā un ar to vien pietiek, pasaules gals ir klāt!!! Bet, ja godīgi, tad, draugi, mēs šeit studijā garlaikojoties pajokojām, un redz cik muļķu trīs minūšu laikā uzradās. Tas pats notiek arī parlamenta vēlēšanās.

11.nov 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tas biju es, kas tur rāpoja - vecais Volands. Drīz Mašiah jānāk un jāceļ augšā svētais Templis no drupām . Un tad Krievija ar Ameriku atbrīvos savējos trieciena spēkus ar helkopteriem pie lielās upes Eifratas (tpū, Dievs nedod),un tad jau ikvienam atliks ietīties baltā palagā un līst uz kapsētu. HuhuHOHo!

11.nov 2018 Atbildēt
Harijs Saukums

Ticība ir garīga narkotika! To jāaizliedz ar likumu.

12.nov 2018 Atbildēt
Inara Laima

Vēl Brežņeva laikos,gaidījām pasaules galu,nestrādājām,skatījāmies pa logu,piecos vakarā nospļāvāmies pār plecu un gājām uz mājām.

14.nov 2018 Atbildēt
Aleksandrs Ivanovs

Jā, un mans gals ir biksēs!

14.nov 2018 Atbildēt

Komentēt