Komentāri: Soctīklos kritiskas pārdomas par veselības nozari Latvijā; naudas nav, cilvēki mirst

Daina Baltina

Kads sim komentaram sakars ar so rakstu?

19.okt 2018 Atbildēt
Kapteinis Nulle

Bet mums tak ir Čakša Dakša, kura iztērēja miljonus ,kuri varēja būt pielietoti reāliem mērķiem. Tas notiek tikai Latvijā!

19.okt 2018 Atbildēt
Emils Cimoska

Arī Bergmannis lepns par nopirktajām ( Austrijā norakstītajām ) haubicēm ! Cilvēki - ir 21. g.s. - krievu flotes kuģi iepriekšējās mācībās nobrauca gar R. robežu un Liepājas- Ventspils novados atslēdza mobilos sakarus !!! Mūsējie iepērk haubices !!! Ne jau no savas kabatas nauda !

20.okt 2018 Atbildēt
Rita Zaļeniece

Kučinskis un Čakše ieviesa E-veselību un lepojās, ka tā ir labāk. 80% pacientu nezina ko darīt ar E- darbanespējas lapām. Tūlīt būs obligātā veselības apdrošināšana. Paredzams, ka apmēram 80% pacientu vienkārši nāks pie ģimenes ārstiem, jo tie ir tikai 1 latu vērti. Par visu citu jāmaksā vai jāgaida rindā pie speciālista. Sociālā dienesta darbinieki pārstāvot savus aprūpējamos ar kāju atver ģimenes ārsta kabineta durvis un pat neuzrāda darbinieka apliecību, jo tādas nav. Ģimenes ārstam drīz būs jāpiemaksā par to, ka nāk uz darbu.

20.okt 2018 Atbildēt
MArina Juzova

Nevienā normālā ģimenē (Latvija ir mūsu ģimene), nepirks zelta podu vecmāmiņai (lasi eksprezidentei), ja nepietiek naudas ārstiem, zālēm! 2007.gadā šai nopirka dzīvokli tērējot miljonus, bet man nodokļu maksātājai, bērna kājas sliktā rentgenā (kurš no krievu laikiem) ķirugs Balvos neredzēja lauztu kājas pirkstu!!! Tā ir nelietīga mūsu nodokļu tērēšana, jo nekāds rentgents uz visu Balvu rajonu!

Nāciet pie prāta, netērējiet katru mēnesi tikai Freibergas komunālajos viena bērna dzirdes operācijas naudu! Nelejiet kanalizācijā mūsu nodokļu naudu!

20.okt 2018 Atbildēt
Leons Kokorevičs

Mans 30 gadigs dēls no 4 augusta ar pārlauztu atslēgas kaulu staigā no klīnikas uz klīniku -šodien 22 oktobris .Kam jānotiek-lai tiktu veikta neatliekama operācija?

22.okt 2018 Atbildēt

Komentēt