Komentāri: Interfrontietis Alksnis: Ja nebūtu krievu, tad šodien latviešu nācija neeksistētu

Koments

Nebija Alksnis nekāds nodevējs, vai arī pret pašiem latviešiem noskaņots cilvēks, bet vienkārši bija krievu armijas pulkvedis, jeb kā senāk teica, «kroņa cilvēks».! Vai tad Valdemārs bija par Latvijas neatkarību, jeb arī Pumpurs, kaut arī kopa latviešu kultūru, bet tajā pašā laikā, varēja dzīvot Pēterburgā ar baltvācu sievu, jeb arī dienēt cara armijā.? Ja runā par interfronti, tad droši vien, ka visas britu sadraudzības zemes. arī ir viena liela interfronte, jo viņu britu standarts plīvo pāri visai pasaulei, jo daudzu viņas bijušo un tagad neatkarīgo valstu karogos, plīvo kāds gabaliņš no britu karoga standarta iekšā. Es gan arī esmu Impēriski noskaņots cilvēks un nemaz no tā nekaunos, jo tas pieder pie tās kārtas un izcelšanās, kāda maniem senčiem kādreiz bija. Tagad tas viss ir atcelts, bet tam ticēt un sapņot par to, taču vēl ir brīv, pat šajā un kārtējā svešzemju karaspēka okupētajā Latvijā.?

13.aug 2018 Atbildēt
RoTi

Neesi galvu saspiedis savā kājstarpē? Pats saprati, ko samurgoji? Viktors Alksnis ir latviešu tautas nodevējs, kuram būtu jāsaņem visbargākais sods...

14.aug 2018 Atbildēt
Gunta Laimdota Birzniece

Ir skumji, ka šis cilvēks ir Izmirsis kā tika noslepkavots Jēkabs Alksnis. Tas laikam ir mankurtisms augstākajā pakāpē.

13.aug 2018 Atbildēt
Valda

Tu alksni sevi nedrīksti saukt par LATVIETI!Tādi kā tu ir LATVIJAS pabiras,kas laiza svešzemju pakaļas!

13.aug 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Paldies Lemberga pakalpiņi un dzimtcilvēki no nra.lv, ka turpināt mūs informēt par katru Latvijas ienaidnieka aizvainojumu un apmelošanas gadījumu.Vēl jau ir kam raudāt par zaudēto PSRS.

13.aug 2018 Atbildēt
peteris buls

putlers šim kangaram iepirda smadzenēs .

13.aug 2018 Atbildēt
Bruno Drukis

Biedrs, vai pareizāk Tovārišč (tulk. išči-tovar) ir sajaucis vēsturi... Pareizāk: ja nebūtu Baltu ciltis, nebūtu slāvu... Kā Toparevs (arheologs) raksta: Slāvi ir cēlušies no krievijas nomalēm. Un vēl: Krieviem ir labs sakamvārds: Starp vilkiem dzīvot - kā vilkam gaudot! Kosmopolīts, cita varianta nav...

14.aug 2018 Atbildēt
RoTi

Viktor Alksni, tu neesi no mūsu tautas - tu esi padibene, kas piesavinājies latviešu vārdu. Domāju, ka tu pat neproti latviski izlasīt, ko esmu uzrakstījis. Tu esi tāds mēsls, kas pelnījis bargu sodu. Brīnos, ka esi vēl dzīvs. Dievam jau sen tevi vajadzēja sodīt par visu, ko esi nodarījis pret latviešu tautu!

14.aug 2018 Atbildēt
Alvis Vecais

Noladetais KROPLIS!!!

14.aug 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Ja nebūu krievu, tad zemes dzīve būtu daudz mierīgāka un harmoniskāka. Krievi ir nemitīga kara, anarhijas un vardarbības drauds. To pierāda cara noslepkavosana (ar ko jaunais cars labāks, ja ne daudz sliktāks?), komunisma iluzorā celtniecība, miljoniem pašu un citu tautu nobendēšana Sibīrijā, nenitīgas okupācijas alkas, nemitīgi draudi. Ja Alksnim būtu smadzenes viņš zinātu, ka ne krievi var kādai tautai (ne arī paši sev) dzīvību dot, jo dzīvības avots ir viens, un Tas ir Dievs. Bet Allsnim smadzeņu vietā sūdi.

16.aug 2018 Atbildēt

Komentēt