Komentāri: "Circle K" sniedz atbildi uzņēmuma boikotētājiem

Ralfs Berzs

Nu Cirks vienmēr ir bijis cenu Līderis, un ar to lepojas

18.jun 2018 Atbildēt
Aleksandrs Jermolovičs

Jāturpina un jāvairo Boikots kautvai tā tizlā skaņas signāla dēļ, kas tur skan izvēloties kur maksāt.. tas nogalina nervu sistēmu nerunājot par cenām ... Pildi visur tikai ne cirkulī!

18.jun 2018 Atbildēt
Eduards

Kātad,cirkulim cenas nevis svārstās bet tikai aug! Kāpēc tad leišos cenas krietni mazākas,vai tad lešu cenas neietekmē svārstības? Kāpēc viršos var babūt 95 pa 1,27 eur litrā?Vai viršus neietekmē pasaules cenas??? Circļi,nevajag irst un savu nenormālo naudas kāri novelt uz pasaules cenām!!!

18.jun 2018 Atbildēt
Dzintars Cāzers

Lielāku stulbumu, kā boikotēt tirgotāju par tā cenām, es nezinu. Tas pajoliņš, kas šo šovu uzsāka, vienkārši vēlas vākt punktus savai Zaļajai partijai vēlēšanās. Savukārt bars neizglītotu ļautiņu vienkārši parakstās uz šādu stulbumu. Tad jau varētu boikotus taisīt ik dienu. Atrodiet dārgāko pārtikas veikalu, piemēram MC2 vai SKY un boikotējiet. Tikai viņiem vienlaga, jo tie nav nabagu veikali, un tur vienmēr būs augstākas cenas. Tāpat ar mobilajiem - LMT vienmēr bijis dārgāks. Tas pats ar degvielu. Kāpēc tas idiņš nebeoikotē AUDI vai BMW? Arī tie ir dārgāki par škodām vai opeļiem. Ja dikti nepatīk iepirkties Kaplī, ok, ir Neste, Lukoil, Viada un vesels lērums citu tanku. Varētu padomāt, ka Kapļiem ir monopols.

18.jun 2018 Atbildēt
Eduards

Lielāks stulbenis par tevi pašu vēl nav redzēts! Tak pildies savā cirkulī un nelien,kur tevi neprasa.Neviens tev neliek pievienoties.Normāli domājošu un adekvātu cilvēku i bez tevis pietiek,idiņ!

19.jun 2018 Atbildēt
Dzintars Cāzers atbilde Eduards

un tu būtu tas adekvātais? hi, hi, hi...

19.jun 2018 Atbildēt
Aleksandrs Jermolovičs

Laba doma.. Boikotēt visu dārgāko! Zini te cīņe ne pret cenām kā cipariem, bet pret liekēžiem - buržujiem, kas parazitē uz sabiedrības rēķina visās nozarēs un līmeņos!

20.jun 2018 Atbildēt
Juris Malahovs

Tu pats esi pjolīņš,un dēļtādiem kāds esi Tu,LV arī neko nevar panākt!!!!!!!!!

23.jun 2018 Atbildēt
Maija

Lietuvā, ja nemaldos, benzīna cenā pat ceļu nodoklis iekļauts, un tāpat benzīns lētāks.

18.jun 2018 Atbildēt
Juris Mikelsons

Kas vainīgs ,Tas arī taisnojas . CIRpsim Cik uziet LEtiņus . Sen jau brīnos par tiem , kas "Circle " pērk degvielu , laikam lai palielītos ka labi pelna un var atļauties pirkt "Circle" degvielu . Nu nav tur labāka kvalitāte kā citās devielas stacijās .Nav.

19.jun 2018 Atbildēt
Rūta Rotbaha

Cik zinu, Baltijas valstīs ietilpst arī Lietuva. Kādēļ tad Šauļos degvielas cenas tomēr ir SMIEKĪGI mazas (attiecībā pret mums)? Viņi nedarbojas pēc biržas principa, ja?

19.jun 2018 Atbildēt
Jānis Laurinovičs

Ko jūs te visi variet murgot par kkādu boikotu pret degvielas uzpildes stacijām!!!!

Sāciet ar to lopu iestādi ar nosaukumu Saeima, tie ir tie kas nosaka degvielas cenas, nav jau nozīmes cirkulis neste, lukoils vai vēl kāds cits degvielas pārdevējs Latvijā.

Lietuvā akcīzes nodoklis ir lielāks nekā Latvijā un degvielas cenā ir iekļauts ceļa nodoklis, bet degvielas cena ir līdzīga, vienāda vai pat zemāka nekā Latvijā!!!!

Tad pret ko šeit vajadzētu boikotēt!!!!!?

19.jun 2018 Atbildēt
Jānis Gansons

ar mafijas saimi viss skaidrs, bet kāpēc tad degvielas cenas nav visur vienādas?

23.jun 2018 Atbildēt
Jānis Laurinovičs

Es dzīvoju LT un LV pierobežā un dīzeļdegvielu uzpildu lielākoties Lietuvā pa 1,17 eur vai pa1.14 eur litrā kā nu kuru reizi un iesaku to darīt katram kam vien ir tāda iespēja. Tikai tādā veidā mēs varēsim panākt degvielas cenu samazināšanu Latvijā.

19.jun 2018 Atbildēt
Normunds Kalniņš

Vienīgās pretenzijas pret Cirkli ir tas, ka viņi nespēj nodrošināt regulāru degvielas čeku izdruku pie sūkņa. Jūnijā jau 2 reizi esmu spiests iet iekšā un prasīt čeku. Kā rezultātā laika ieguvuma vietā daudz lielāks laika zaudējums. Iepriekš arī tas noticis regulāri. Sakārtojiet beidzot šo problēmu!

19.jun 2018 Atbildēt
Dagnija Mikelsone

Boikotējiet vsas uzpildes stacijas, nebrauciet, mašīnas krūmos! Paskatoties atpakaļ-šobrīd degviela maksā ap 1 latu vecajā naudā! Ja boikots-tad stop visam transportam ! Vai esat tam gatavi! Šaubos...............

19.jun 2018 Atbildēt
Aleksandrs Jermolovičs

Un ja pasaules cenas jums svarīgākas par Latvijas iedzīvotāju labklājību tad dodaties pasaulē un neaizņemat te vietu citiem bendzīntankiem. Vispār degvielas cenām jābūt zem stingras valsts kontroles un regulas.. pietiek barot Buržujus!

20.jun 2018 Atbildēt
Jānis Gansons

cenas veikalos ietekmē arī degvielas cena. nejau degviela atkarīga no veikala cenām

23.jun 2018 Atbildēt
Roberts

Riņķis K - RinKēviča benzīntanki?

24.jun 2018 Atbildēt

Komentēt