Komentāri: Soctīklos: Aicinājums boikotēt degvielas uzpildes stacijas izpelnās lielu rezonansi

Inguna Dupane

Vispār pilnajā tekstā gāja runa par to,lai katru nedēļu boikotētu kādu no degvielas uzpildes stacijām.Šis nav pilns raksta teksts.Tāpēc nez vai runa iet par to,ka kādam tas ir izdevīgi.

15.jun 2018 Atbildēt
Zaiga Tolēna

Šodien gribējām uzpildīt Brocēnos Lukoil degvielu, bet tur arī 1,334. Aizbraucām uz citu vietu.

15.jun 2018 Atbildēt
Juris Beinars

Pilnigi piekritu-kur auni,tur cirpeji!Vai ir liela nozime tam,ka nepildies cirkla,bet pildies Neste vai vel kaut kur,starpiba -~1-2 kapeikas/centi(sauc, ka gribi) litra.Cenu politika jau daudzus gadus(!)nemainas-Latvija ir visdargakais benzins Baltija.Acimredzot,ka pie mums ir parak specigi tie degvielas tirgoni.Esmu vairakkart braukajis uz tiem pasiem estiniem un par to parliecinajies,ta ka ''boikots''-tas,acimredzot,ir kada pasutijums.Jamainas ir visai degvielas cenu politikai,bet,ka to panakt,es,piemeram,nezinu...

15.jun 2018 Atbildēt
Kaspars Kaspars

interesanti cik taa degviela maksaatu ja mums buutu piereekinaats akciizes nodoklis degvielai,kaa lietuvaa,lai nav jaamaksaa transporta nodeva,manupraat mums ir jau sen piereekinaats gan viens gan otrs

15.jun 2018 Atbildēt
Kristīne Locika

mūsu degvielai jau ir pierēķināts akcīzes nodoklis, bet tajā nav iekļauts ceļu nodoklis. Lietuvā ir iekļauts ceļa nodoklis, bet es nezinu, kā viņiem ar akcīzes nodokli. Un tik un tā viņiem sanāk lētāk!

16.jun 2018 Atbildēt
kails_perverss

Akcīze sen jau ir klāt. Ceļu nodokli "atcēla", palielinot transporta nodevas, jo bija savākti nepieciešamie paraksti, par līdzīgu modeli kā Igaunijā, tik kļūdas pēc runāja par nodokli nevis nodevu. Akcīzi gan valdība brīvi ceļ tik ik pa laikam augšā. Nesen pat, saistībā ar nodokļu reformu.

16.jun 2018 Atbildēt
Valentins Krakauskis

es ar jums draugi , mēs kopā spēks

15.jun 2018 Atbildēt
Dainis Strujevičs

Cirkle-K-viens no vairumtirgotājiem,tātad ,lai atskaitās kāpēc mūs šmauc???

16.jun 2018 Atbildēt
Igors Paramonovs

Nu es saprotu kādēļ to dara un pats ar piedalos, jo LV tas ir naids pret tautu un var panākt rezultātu ja dara kopā. Šādi boikotējot francijā panāca rezultātu, tikai tur tās darbības gan bija daudz iespaidīgākas. Tātad ja kāds nesaprot Circle K ir viena no tām kas diktē degvielas cenu pēc viņiem lielākā tiesa arī vadās citas uzpildes stacijas. To es ļoti labi zinu. Bet es gan šaubos ka ar mēneša boikotu pietiks, tas drīzāk ir jārīko ilgāk jo kamēr iekustinās tautu jau paies mēnesis un neko īpaši nepanāksim. Un tad ķerties klāt nākamajai lielajai Dus stacijai Neste vai Lukoil. Un redzēsiet 3-4mēneši un rezultāts būs manāms.

16.jun 2018 Atbildēt
Einārs

Neviens no boikotētājiem nav mēģinājis iziet loģikas ķēdīti, pirms saistīt savā starpā privātu uzņēmumu cenu politiku un citu privātu uzņēmumu algu politiku?

Es nebrīnos, ka valstī, kur nospiedošais vairākums ir ievēlējis Saskaņas, Vienotības, "zemniekus" un kangarus- prievīšu nēsātājus, kāds veido šādas akcijas un atrodas tādi, kas uz tām pavelkas.

16.jun 2018 Atbildēt
Vija Pūpola

nav runa tikai par cenām, bet arī par benzīna kvalitāti. manai mašīnītei tas benzīns ļoti nepatīk.

16.jun 2018 Atbildēt
Eduards

Es piedalos boikotā un jau nedēļu nepildos ne circlē ne nestē.Aicinu visus sekot šim boikotam.Degvielas tirgoņu rijībai un naudaskārei jādara vienreiz gals!!!!!!!!!!!!!!!Pēc circles cenām līdzinās visi pārējie degvielas žuļiki,tāpēc pirmkārt jānogremdē tas nolāDĒTAIS CIRKULS!!!!!!!!!!

17.jun 2018 Atbildēt
Eduards

kAMĒR BŪS TĀDI,KAS NEPIEDALĀS BOIKOTĀ,TIE NEGAUSĪGIE RIJĒJI MŪS CIRPS UN CIRPS,KĀ AITAS.sEN IR ZINĀMS,KA cena atkarīga no pieprasījuma.Nebūs pieprasījuma,cenas kritīsies.Kas neatbalsta boikotu,tas ir totāls muļķis!!!

17.jun 2018 Atbildēt
Eduards

o uzpildījos viršos par 1,27 95E benzīnu Autiņš iet ļoti labi.Cirkulis ar saviem 1.34centiem litrā lai iet irst,kur lapas birst!Kamēr tajā rausēju kantorī degviela nebūs zem 1,27eur litrā,mani tur neredzēt.Ir daudz citu adekvātu DUS

17.jun 2018 Atbildēt

Komentēt