Komentāri: Lasītājs neizpratnē: Kāpēc vēstniecībai Rīgā plīvo varavīksnes karogs?

Elijah

VARAVĪKSNE ir Dieva derības ZĪME ar cilvēci, un kamēr varavīksne pastāv, cilvēce vēl bojā neies.Vai kādam gribētos lai Rīgā tiktu uzstādītas sātanam piederošas derības zīmes, kā piemēram, lielā pederasta un sifilītiķa Ļļļina akmens tēls?

17.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

To (sēņu) lasītājs

Kāpēc gan kas slepus lai būtu jāpiešķir? Vai homoseksuāļi ir lielāki maukuri un netikļi kā heteroseksuāļi, vai viņi vairāk zog, melo un nelietības dara kā pārējie, un tāpēc savs karogs būtu slepus jāizkar? Vai viņiem vairāk grēku, kā teiksim, sēņu lasītājam?

Par to, ka viņiem ir sava valsts, nav jābrīnās. Ne par velti Dievs ir viņus no lielā mauku bara nodalījis nost.Atceraties Rafaēlu, Čaikovski, Mikelandželo, Vaildu, Igo, Leonardo da Vinči, Šekspīru, un mūsu pašu Blaumani, Brigaderi un Kārli Ulmani! Viņi neviens lielajā mauku barā neiederējās.

17.mai 2018 Atbildēt
Normunds Vīksna

Un kad zoofīliem būs savas tiesības? Vai tiem, kas spēj kopoties tikai publiski?Cilvēce ir smagi slima ar liberālismu.

17.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Zoofīliem ir tiesības publiski kopoties ar savu kuņu, kuci un kaķes, jo tās ir ar liberālismu veselas un nevis slimas. To garantē seimas ģimenes vērtību likums, un ģimenes sastāva mijiedarbu kopsakarības.

17.mai 2018 Atbildēt
jānis

Liberālisms ir tad, kad tu vari internetā rakstīt savas glupības, un tev par to nekas nebūs. Visbiežāk pederastus lamā tie, kas paši ir tādi- masķēšanās nolūkā.

18.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss atbilde jānis

Muļķības!

LIBERĀLISMS ir tad, kad sarkanais likums paredz Sibīrijā izsūtītos badā nomerdēt, bet tu tiem slepus maizi iedodi. Nekādas citas liberālisma formas nemaz nepastāv.LIBERĀLS pret cilvēci ir Dievs, jo ir teikts - tev nebūs zagt un melot, un, ja pār visiem arī sods nāktu, cilvēces sen vairs nebūtu.

18.mai 2018 Atbildēt
Konstantins Skutels

Gamaseki rullei!? Par ku pi saimys nav pakorta gamaseku lupota?

17.mai 2018 Atbildēt
Edgars Kļaviņš

Nolādētie pederasti !

18.mai 2018 Atbildēt
Testa Testeris

kas tevi kāds ir pakaļā izņēmis tik nežēlīgi ka tā viņus lādē?

20.mai 2018 Atbildēt
Beshenij Karasj

Sadedzināt nafig to lupatu un kātu iebāzt dirsā morālajiem kropļiem-kaku stūmējiem un pretīgo pidaru atbalstītājiem !!!

21.mai 2018 Atbildēt

Komentēt