Komentāri: Līdz asarām: Rīgas lidostā noklausās dramatisku sarunu

Inese Oša

Viņš iemacīsies valodu un viss būs ok.

5.apr 2018 Atbildēt
M.Ā.

Ak, Sandra Veinberga, nabadzīte... TĀDU sarunu dzirdēja lidostā! Ko nu tagad darīt... varbūt pašai vajag braukt atpakaļ uz Latviju, sākt strādāt te (nevis Zviedrijā), un paklausīties sarunas ģimenēs, kurās ir tik mazi iztikas līdzekļi, ka bērniem nav prātīgu vakariņu! Pensionāriem nepietiek nauda zālēm, komunālajiem maksājumiem! Slimnīcās rinda, cilvēki mirst, zog...

Ticiet ar šo zēnu viss būs kārtībā. Beļģija ir lieliska valsts, lielas algas un nodrošinātas vecumdienas! Un pēc gada viņš pat prom braukt negribēs, bet uz Latviju brauks tikai ciemos. Tāpat kā Jūs, Veinberga Sandra )))

5.apr 2018 Atbildēt
Raimonds Meikša

izlasiet, kāpēc tas viss staburags.lv/forums/politika/latvija-tas-zviedru-draugi-un-vinu-bankas-28023

5.apr 2018 Atbildēt
Dace Zemniete

Varētu padomāt ka Latvijā šādu sarunu nav. Ir bērni kuri dažādu apstākļu dēļ uz skolu iet negrib. Es arī negribēju dēļ debil... skolotājiem un tāpēc arī bastoju. Un? Un kāpēc tik ļoti ir jāuzsver ka bērns ir resns un ar brillēm? Ja būtu tievs un bez brillēm, tad situācija būtu savādāka? Kārtējais no mušas uzpūstais zilonis

5.apr 2018 Atbildēt
mariz

Nereāli nobimbājos par Sandras sacerēto stāstu. Veinbergai tas paurītis tik tukš, ka nākas sacerēt klasisko lidostas stāstu, lai mēdijos tiktu!

5.apr 2018 Atbildēt
Sandra Orinska

Latviesu tautai piemit täds fenomens - neatbalstit vienam otru, netureties kopä kädas idejas värdä, kultivet negäcijas vienam pret otru. Tas redzams ikdienä (darbä pienemsana, internetkomentinji utt.), bet vainagojas parlamentä. Lidz ar to mums Saules muzs kä nacijai nav lemts. Interesanti, kä sis fenomens radies un vesturiski attistijies?

10.apr 2018 Atbildēt
toms22

Un tā, vidēji katru dienu, uz neatgriešanos, no Latvijas aizbrauc vidēji 30 iedzīvotāju

16.mai 2018 Atbildēt

Komentēt