Komentāri: Atklājies labs veids, kas palīdz tik vaļā no alkoholisma un pat kokaīna atkarības

my views

Ko ar šo rakstu gribēja pateikt ? ... appīpējies kāds ...

26.mar 2018 Atbildēt
Janis Platacis

Kurš gudrinieks šo publicēja? Uzrakstīja? Kas Jums par to samaksāja? Ar šo Jūs atkal dodat iespēju pusaudžiem argumentēt marihuānas "ārstniecisko ietekmi". Īstenība ir cita - marihuāna ir tiltiņš uz ko stiprāku. Neviens vien tāds "gudrinieks" jau ir "nobliezies" līdz ārprātam. Šī raksta publikācija ir slēptā reklāma. Neapšaubāmi. Un noziedzīga rīcība. Viens virsraksts jau ko nozīmē. Un pēdējais komentārs?! Tikai stulbais nesapratīs! Tik klaji "norakt" valsts likumus! Te ir darbs likumsargiem.

26.mar 2018 Atbildēt
rid

Protams, neapšaubami. Tikai šādu viedokli pauž cilvēki, kas ignorē gadiem ilgu zinātnisku pētijumu rezultātus. Apsurds. Laiks pacelt padomju priekškaru un papētīt mazliet, ko zinātne mums stāsta par marihuānu. Mēs dzīvojam informācijas laikmetā, kamēr citi vēl padomju laikos.

26.mar 2018 Atbildēt
Andris Diržis atbilde rid

Alkšņu mizu un priežu skuju sajaukuma pīpošana vispār palīdz izvairīties no dažādām problēmām .Bet ozollapu un liepziedu sajaukums skaitās nacionāli patriōtisks ! Un kur nu vēl kaņepīte , senie latvieši tikai neizprata visas iespējas , uz maizītes duraki zieda ! Pienāks laiks , jūs visi govju mēslus pīpēsiet ! ZAJEBALO !!!

26.mar 2018 Atbildēt
Ivars Aņins

Ajuvaska palīdzot,neesmu gan pats vēl mēģinājis

26.mar 2018 Atbildēt

Komentēt