Komentāri: Drīz arī Latvijā? Bērniem skolā liek ''ģērbties kā bēgļiem'', lai pret tiem attīstītu līdzjūtību

Andis Lapins

Interesanti, kur nabaga Latvijas vecāki raus pēdējo modeļu Diesel džinsus un jaunākos I-Fonus???

23.mar 2018 Atbildēt
Judīte Rotkāja

Pilniigi piekriitu Andim Lapinjam,traapiigi teikts,vinji veel nav ieguvushi beeglja statusu,tikko izveljoties no laivaam krastmalaa ,uzkaapjot uz Eiropas zemes jau no kabataam tiek vilkti aaraa I-phoni,Apple,nekaadi kiinieshu,mums taadi I -phoni vien sapnii var raadiities,pirmais -selfiji un visai smaidiigi,protams,ja Eiropaa mulkju ir tik daudz ,kaa granaataabolaa seeklinju,kaapeec nesmaidiit...vien Vaacijaa un Rietumeiropaa,Skandinaavijaa dziivo visi kaa silkjes mucaa,dalot ar beegljiem gandriiz peedeejo,taada ir taa liidzjuutiiba,bet kas aizsargaas muus no vinju nekaartiibaam un draudiem,bet vinjiem ir,un skrandaas vismaz jaunatne shurp neierodas,esmu visai laimiiga vismaz par to,ka valstii kuraa es dziivoju shii beeglju probleema neeksistee,tas iepriecina.

23.mar 2018 Atbildēt
Anitq Jasikevica

Neesmu ne dzirdējusi , ne redzējusi bēgļus " skrandās " ,tad jau labāk lai sadzen klajā laukā , saslien būdas , apjož teritoriju ar dzeloņdrātīm , bez ūdens un tualetes un lai kādu nedēļu patura . Protams , bez mobīlajiem un i.poniem .

23.mar 2018 Atbildēt
Agris Veveris

tas ir kādas skolas lēmums....cik nav tādu rakstu,tas ir ārprats,kas notiek medijos...tie nav mediji,bet mēslaine...kas notiek?

23.mar 2018 Atbildēt
Janis Banis

Nez kanādā ir jau kādi 20, kļūdos 63 jau oficiāli dzimumi nevis tik vīrietis un sieviete un piem ja es izvēlos būt kaujas helikopteris un tu mani atsakies saukt par kaujas helikoptera kungu , vari nonākt cietumā. lai cik smieklīgi tāds stulbums var likties cilvēkam dzimušam padomju LV bet tīra patiesība, un tiešam kaujas helikopters ir oficiala dzimta Kanadā

23.mar 2018 Atbildēt
Vadims Lemtjugovs

Nekādas tolerances pret bēgļiem vai kroplajiem homīšiem!!!!!Ja bērnu dārzā vai skolā kāds /kāda mēģinās manam bērnam iepotēt ka ,,zilie,,tā ir norma un bēgļi neatņemama mūsu valsts nākotne sadauzīšu purnu skolotājas/audzinātajas vīram-tā būs iespaidīgāk ! Bērnam stāstīšu-ja gailītis mīl vistiņu viņiem piedzimst jauks cālītis kuru visi mīl,ja gailītis mīl gailīti galvu nost un izbarot suņiem ! Tas pats ar nolādētrajiem bēgļiem-viņi atbrauc/atlien/atvelkas šurp apriori kā eiropas valdnieki un tikai pēdējais idiots neredz sekas šai intervencei ! Jo ātrāk tos lopus uz robžām sāks šaut nost jo drošāka rītdiena eiropai !

24.mar 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Manuprāt tā ir gluži jauka bērnu rotaļa skolā, nu un nav par to ko cepties.

24.mar 2018 Atbildēt
Haralds Elceris

lai pret VIŅIEM attīstītu līdzjūtību - bēgļi dzīvas būtnes, ne priekšmeti!

26.mar 2018 Atbildēt

Komentēt