Komentāri: Mazus bērnus caur pasakām par seksuālo minoritāšu lietām mācīs transvestīti

Andrejs

Ir tāds teiciens: ja dievs grib kādu sodīt, viņš tam atņem prātu.

1.mar 2018 Atbildēt
Эгон Волк

Vai patiešām nevar beigt "pedalēt" to dzimumu jautājumu? Kuram instinkti ir,savu partneri atradīs. Kuram nav- ir tik daudz citu lietu,ar ko dzīvē nodarboties,ne tikai pētīt,kurš kāda dzimuma,kā saģērbies utt. Nebūtisko cenšas padarīt par vissvarīgāko.

1.mar 2018 Atbildēt
Ieva Glūdiņa

Jums pilnībā var piekrist! Jo esat normāls, loģiski domājošs cilvēks. Te runa par maziem bērniem, kuriem instinkti vēl nedarbojas, bet smadzenes sačakarēs pilnīgi nemanāmi. Un - mazsvarīgi - tā ir ilūzija.

1.mar 2018 Atbildēt
Jānis Bitāns

Uz bērnu psihi nospļauties, Эгон Волк?

1.mar 2018 Atbildēt
my views

Lai māca kaut kā ellē velni danco ! Bet visiem šiem mācītājiem un mācāmajiem pasē zīmogs ar aizliegumu izbraukt no valsts !!!

1.mar 2018 Atbildēt
Pāvels Naumovs

Šeit viss ir vienkāršāk, nekā mēs domājam un, dienžēl, rīkojamies šajā sekularajā pasaulē.

Jāsāk vispirms ar sevi. Ja Dievs tev devis vīriešu dzimumu, tad tu esi vīrietis. Ja tu esi piedzimusi sieviešu ķermenī, tad tu esi sieviete. Nepiekrīti tam? Nekas! Tev ir dota vesela dzīve, lai sekojot Dieva likumiem, atgriezties pie sākotnējiem Radītāja iestatījumiem.

Attiecības starp vīrieti un sievieti arī Dieva dotas. No ģimenes vērtībām arī izriet tautu dzimtas stiprums fiziskajā, psihiskajā un garīgajā līmeņos. Visas atkāpšanās no heteroseksuālajām attiecībām - vienkārša patoloģija. Slimība. Apmēram kā hemoroīdi, nagu sēnīte, Alcgeimera slimība vai parastais gastrīts. Slimības arī varbūt vieglākās un smagākās.... Bet nevienam cilvēkam, kurš slimo ar nagu sēnīti, nenāks prātā apvienoties Nagu Sēnīšu asociācijā, laulāties tikai ar līdzīgiem un nagu sēnīšu slimiem cilvēkiem. Cikvēki, kas slimo ar hemoroīdu slimību, taču nerīkos hemoroīdu gājienus Rīgas centrā. Kāpēc? Tāpēc, ka tā ir slimība, ar kuru neviens nelielas un nerāda citiem, lai pierādītu, ka tu esi īpašs. Ja mēs ārsti izveidosīm Starptautiskajā Slimību Klasifikatorā (SSK 10. redakcija) veselo nodaļu, kur homoseksuālisms, transversisms un tml tiks klasificēti kā SLUMĪBA, tālākais ceļš, runājot par mūsu un citu tautu nākotni, būs stabīlāks. Tad arī mainīsies attieksme pret slimiem, piem., ar homoseksuālismu cilvēkiem. Par tiem var iežēloties, tiem varētu palīdzēt, ja vien tie gribēs ārstēties. Arī sociumā, piem., homoseksuālistiem neviens netraucēs dzīvot tā kā nevienam nenāk prātā aizliegt slimam ar hemoroīdu slimību ministram ieņemt ministra amatu. Bet pats ministrs nenes cilvēkiem priekšā šo savu problēmu un atklāj savu slimību vienīgi savam ārstējošam ārstam.

Īpaši jāpasargā mūsu bērnus no slimiem ar homoseksuālismu un tml grupas slimiem “lektoriem” un “skolotājiem”. Lai pasniegt kaut ko bērniem, tev pašam jātiek ar sevi galā.

1.mar 2018 Atbildēt
Inguna

Pilnigi piekritu

1.mar 2018 Atbildēt
Kristīne Kārkliņa

Patiesi,patiesi!

1.mar 2018 Atbildēt
Valdis

Pirmkārt tā ir draņķības Dieva priekšā. Otrkārt tā ir draņķības pēc savas būtības. Svarīgi lai normu pataisītu par [ne]normu. Pēc tam visus normālos pasludināt par nenormālajiem un tas var aiziet līdz jauna nacisma jaunām vērtībām. [Ne]normālajiem, kuri agrāk bija normālie agri vai vēlu sāks ierobežot viņu tiesības. Noteiktas priekšrocības šim mazākumam jau pastāv. Viņi jau tagad drīkst daudz ko tādu ko citi nedrīkst. Tādus jautājumus drīkst uzdot, bet šitādus jautājumus vairs nedrīkst uzdot. Tādas lietas var runāt, bet apšaubīt jaunās vērtības vairs nedrīkst. Rietumeiropā daudzās ģimenēs izņem bērnus no ģimenēm, ja šais ģimenēs atsakās veikt homoseksuālisma audzināšanu.

Jau tagad ir tendence sākt ierobežot tiesībās. Šī tendence ir absolūti totalitāra, kas tiek virzīta zem lozunga par kaut kādām tiesībām, par jaunajām vērtībām. Patiesībā tiek bīdīta absolūti briesmīgs, jauns totalitārisms, kuru varētu salīdzināt ar nacistiskās Vācijas totalitārismu, bet varbūt pat zvērīgāku. Piemēram Krievija tam nepiekrita un nu tiek pasludināta par valsti, kurā netiek atzītas cilvēka tiesības.

Šādiem cilvēkiem dodot tiesības adoptēt bērnus patiesībā paver ceļu pedofilijai. Arī zoofilija ies progresa avangardā. Nākošā progresīvās domāšanas pakāpe būs visu izvirtības veidu legalizācija, kādus vien varēs iedomāties. Kā attaisnojumu tam pieved tādu viltīgu piemēru, bet, cik tad gadu bija Romeo un Džuljetai? Tas ir mēģinājums sašaurināt robežas. Mūsdienu Eiropas un Rietumu pasaules acīm redzama tendence ir legalizēt visas iespējamās izvirtības. Tas protams saistīts ar visu reliģiozo tradīciju degradāciju un atteikšanos no reliģiskajām tradīcijām. Taču jebkurā gadījumā to vietā tiks noliktas kaut kādas draņķības. Ir jāsaprot, ka tas kas Eiropā tagad ir nolikts kā jaunās vērtības patiesībā ir pašiznīcināšanās. Ir jādomā vai ir jēga arī tālāk tām bezsmadzeņu sekošanas normām un atzīt , ka Starptautiskajām konvencijām ir priekšroka, augstāka vērtība pār nacionālajām konstitūcijām un nacionālajiem likumiem? Vajag veikt visu Starptautisko vienošanos, konvenciju un citu parakstīto likumu revīziju un pateikt, šī konvencija ir derīga un mums vajadzīga, bet šī ir kaitīga un nevajadzīga.

Viņi došot tiesā pašu Dievu to kungu. Protams tajā visā ir atklāta Dieva zaimošana. Neapšaubāmi. Viņiem tas ir konceptuāli svarīgi. Taču kad viņi veic savas izlaidības un neglītumus, viņi par Dievu to kungu neatceras. Bet kā tikko kaut kas ne tā pretenzijas pret Dievu to kungu. Kā dzīvē kaut kas neizdevās tā: “Tu esi vainīgs! Tu mums neizkārtoji labu dzīvi” Vai jūs atcerējāties par Dievu to kungu kad nodarbojāties ar savām izvirtībām?

Par kopdzīves līgumiem. Visām tām izdarībām viņiem ir gan laiks, gan vieta, bet novēlējumu uzrakstīt laika nav. Tāds ātrs kliedziens Āāāā… Un viss. Tiklīdz noliecās tā viss. Nomira. Nevajag šīs muļķības runāt. Visi šie īpašuma strīdi ir tikai tāda vīģes lapa ar kuru piesedz šo draņķību. Viņi negrib vienkārši to legalizēt. Viņi grib to pacelt kā karogu, jau ir pacēluši. Un grib parādīt visai cilvēcei it kā viņi būtu progresa avangards. Bet mēs esam tumsoņi, kuriem no viņiem būtu jāmācās. Vēl jākropļo savi bērni, lai šie iz/d\|z\i/m\te/ņi varētu realizēt savas novirzes. Tur tā visa Stambulas konvencijas jēga.

Tam visam ir arī vēl politiskais fons. Obama teica: “Mēs aizstāvēsim homoseksuālistu tiesības visā Pasaulē.”

Nav zināms kas būs prezidents pēc Trampa, bet par liberālistes un cilvēknīdējas Klintones orientāciju klīst visdažādākās baumas. Lai cik tas nebūtu briesmīgi, bet ar laiku tas var būt kā iemesls sankcijām, kara pieteikumam jebkurai valstij un nav zināms kam vēl. Kā amerikāņi aizstāv savas tiesības, tas visiem zināms. No zemes virsas noslaucītas arābu plaukstošas valstis, Afganistāna. Kur amerikāņi, tur karš vai kara situācija.

1.mar 2018 Atbildēt
Inguna

Satan tu musu bernus nenozagsi Dievs ir Visuvarens un si cina jau ir uzvareta un tev satan vieta ugunsjura ir reserveta !!!!!

1.mar 2018 Atbildēt
Sarmīte Zaķe

Jaa.kādreuz PSRS laikos tos .kas nezin kādas dzimtas ir ārsteja psihstacionārā...es iesaku veikt plast operāciju.ja vīrietis jūtās kā sieviete.kastrēt un miers...var ari no tūpļa izveidot viņam vagīnu.

1.mar 2018 Atbildēt
Sarmīte Zaķe

Tak žēl tos kropļus.kas bērnus taisās izkropļot..

1.mar 2018 Atbildēt
Skaidrite Cukurs

Domaju tieshi ka Egon. Ir daudz citu lietu ari par ko domat.

1.mar 2018 Atbildēt
Jelena

Un, ja vecāki aizliegs bērniem to klausīties, tad atņems vecāku tiesības! Parakstieties PRET Stambulas konvencijas ratificēšanu, lai drīzumā šāda situācija nebūtu Latvijā! Manabalss.lv

1.mar 2018 Atbildēt
Haralds Elceris

Bet bērniem tiekot liegta iespēja no bandī†iem uzzināt par bandī†u problēmām bandī†ofobiju un citām! Bērniem tiekot iegta arī iespēja no kabatzagļiem uzzināt par kabatzagļu problēmu kabatzagļofobiju!

2.mar 2018 Atbildēt
Dace Daisy Daisy

Sátanisms

4.mar 2018 Atbildēt

Komentēt