Komentāri: Latviete šokā pēc Mažeiķu ''Lidl'' apmeklējuma

Normunds Timsans

Ieva, nepis santīmu! Mīli vīru un mīļāko ...

24.dec 2017 Atbildēt
Elisa Pupina

Preču kvalitāte vienkārši briesmīga. Ta vien liekas ka pārdod visu ko Rietumeiropā vispār nelaistu iekšā. Bulciņās, sulās, konfektēs cukura vietā aizvietotāji. šokolādes vietā kautkāda kakao putra ar cukura aizvietotāju. Pa lēto var sabojāt veselību totāli. Fu. Neesmu tik bagāta lai iepirktos Lidl.

24.dec 2017 Atbildēt
Jurij Baklanov

Ko, i pats cukurs Lidlā ne cukurs, a aizvietotājs ? A sviesta vietā - margarīns ? A ko bananos iekšā , kāpec lēti ?

24.dec 2017 Atbildēt
Inga Sati

A, Tu palasi mūsu veikalos, kas bulciņās ir iekšā... gan jau tas pats vien būs...

25.dec 2017 Atbildēt
Jans Kristians

Nu ko tu te stasti .tur vis ir kabajs letaks pats vacija pirkos vis ok ne ka te.un cukura aizvietotajs ir labajs nska pats cukurs.

25.dec 2017 Atbildēt
Ilmars Bukovskis

Tu šeit pērc to pašu ×3 Eiropā tos mēslus netirgo ko šeit. Pērcies Sky un nebojā veselību , bet mēs "bauri" kaut kā uz leišiem.

25.dec 2017 Atbildēt
Porietis Mārelis

A tad tu iepērcies tikai sky? ari Rimi un maxima ir tada paša prece kā Lidl

26.dec 2017 Atbildēt
Inga Sati

Nu... ir jau nu gan lētāk... šite ir viņu atlaižu avīzes...

www.lidl.lt/lt/Kainu-leidinys-136.htm?

25.dec 2017 Atbildēt
Līga Dagdelen

Varu pateikt vienu atlaižu avīzēs ir tikai jaunā produkcija, kura Itkā jā Itkā ir atlaides bet tie produkti ko izmanto vairāk vai mazāk ikdienā šajos katalogos ir maz, Lidl ir liela preču izvēle ar dažādu firmu zīmoliem kur ir lētāk un kur ir dārgāk. Katalogs vairāk acu apmānan

25.dec 2017 Atbildēt
Marija Govča

Varu Ievai Albulesai tikai piekrist. Pati nodzīvoju Minhenē 8 gadus un visbiežāk iepirkos tieši LIDL veikalā. Produkcija kvalitatīva, liela izvēle un cenas , tik tiešām nesalīdzināt ar mūsu lielveikalu cenām. Krietni zemākas. Kaut drīzāk pie mums parādītos šie tautai tik draudzīgie veikali. Nesaprotu, kur Elisai Pupinai šokolādes vietā iemanījuši kaut kādu kakao putru un nezin kādus aizvietotajus ! Tas viss ir blēņas , kurām nekad neticēšu, jo pati esmu pārliecinājusies par pretējo.

25.dec 2017 Atbildēt
Arbuzs

Kāpēc Latvijā nav tik lēti?

25.dec 2017 Atbildēt
Kadastarpiba

Nevajag rakstit mulkjibas. Es dzivoju Vacija, mana pilseta ir dazhadu limenju veikali. Ja salidzinu ar Latvijas veikaliem, tad Rewe ka Sky, Edeka ka Rimi, K@K ka Maxima un Lidl ka Super neto, ja tads vel eksiste. Pashi ieperkamies Edeka un K@K. Reizem, ja gribas ko ipashu, tad Rewe. Uz Lidl aizbraucam ljoti reti. Kapec? Tapec , ka tur visas preces izskatas ka no Marsa. Nenosakamas izcelsmes, nezinamas firmas, apshaubamas kvalitates. Neviens zinams shampuns, saldejums, jogurts vai kadi citi izstradajumi. Neviena Vacija zinama firma . Nezinu kadas kaktu firmas savu produkciju tirgo caur Lidl. Un ja runajam par drebem un kosmetiku, tad tas ir lupatas un kosmetika tik zema limenja, ka nemuzham tadu nelietotu. Pat tualetes papirs prasts un raupjsh. Tapec nepriecajaties par shadiem veikaliem. Ja, dazhreiz gadas nopirkt labus augljus un darzenjus.

25.dec 2017 Atbildēt
Mara Sile

Beidz murgot...no serijas - es biju kosmosa, Dievu neredzeju, Dieva nav...es zinu, jo..."wannabe" zinoshaka. Dzivot viens, bet saprast kur dzivo - pavisam kas cits. Penny,Aldi, Lidl frichi sev tirgo kvalitativus produktus, jo Vacija ir kvalitates kontrole partikai un saimniecibas precem. Velas pulveriem, mikstinaajiem akcijas, Persil nezinams? Var jau but...Nopirku nocenoto partiku, domaju,ka nu bus ziepes, jo LV tam jau kurais aplis iet ar parsisto terminju, bet tur...bez problemam. Edeka var iepirkties, gadijies ka to pashu noperc dargak ka par analogu preci un kvalitati Penny vai Aldi, Lidla. Tapec milja sirds - nevajag te mulkibas runat.

3.feb 2018 Atbildēt
zemitise

Ir vai nav lētāk, bet lai tik taisa vaļā lidl. Jo lielāka dažādība un konkurence, jo labāk, citādi kur paskaties, vienas vienīgas Maksimas.

2.jan 2018 Atbildēt

Komentēt