Komentāri: Latvietis šokā par to, cik Tokijā viss labāk nekā Latvijā

Arbuzs

Un? Es nepametīšu Latviju, jo esmu šīs zemes Skaudības Dievs Skolnieciņš!!!

9.nov 2017 Atbildēt
bory

_ sveshas rokas vienmer ir resnak (puisitim laikam nebija vairs ar ko salidzinat rigas ... "moskáchku")

9.nov 2017 Atbildēt
Viktors romānovs

Japānā atšķirībā no Latvijas ir kārtīga valdība, nevis zagļu banda kā šeit.Kura visu kas Latvijā zogams izzaguši, visu kas bendējams nobendējuši.čigāns ir jāsauc par čigānu, mēsls par mēslu.

9.nov 2017 Atbildēt
Ivo Yeblis

labāk lai uzprasa jaukajiem japānīšiem par Nankinas slaktiņu WW2.

9.nov 2017 Atbildēt
marks

Raksts apmēram tāds. Visur citur ir labāk kur mēs nēesam.

Bet ja nopietni salīdzināt kautkādus atsevišķus kompumentus no visas sistēmas ir neobjektīvi. Viens ir aizbraukt ceļojumā bet kas cits ir tur dzīvot. Un dzīvojot tad var iepazīt dzīvi šajā valstī. Kārtību kādā viņi dzīvo minimālie līdzekļi kādi ir vajadzīgi lai iztiktu utt. Un tad vairums laimes meklētāji atopās kad lai kur viņi dotos vienmēr pretīm elle nevis paradīze.

Ko Latvija iedzīvotāji var mācīties no šī puiša apmeklēšanu ir nevaidēt cik slikta dzīve un gaidīt kad kāds cits to izdarīs, bet strādā strādā un cītīgi strādāt.

9.nov 2017 Atbildēt
Alex Egers

Japānā pie varas nav alkatīgo zagļu banda

9.nov 2017 Atbildēt
marks

Latvijā lielākā problēma ir cilvēku slinkums un pasitivitāte un liels muļķu bars. Ko labi izmanto zaglīgās bandas kas muļķus uz vēlēšanām baro ar solījumiem un banāniem tos kas neiet uz vēlēšanām dabū izbaudīt dzīves pasliktināšanos.

10.nov 2017 Atbildēt
Imants Ronis

Kur nu tik talu ,tepat Igaunija ir daudz vieglak dzivot , izdzivot , ka Mulku zeme .

9.nov 2017 Atbildēt
Mārtiņš Dobrovoļskis

Gaidu nākamo rakstu, kur salīdzināti dzīves apstākļi Latvijā un, piemēram, Mozambikā, Gvatemalā, Indonēzijā, Gvinejā, Brazīlijā, Afganistānā, Pakistānā, Kongo...

Tad sapratīsiet, ka šeit nemaz tik slikti nav.

Var būt pietiks šo pesimistisko propagandas rakstu, kas cilvēkus tikai uzvelk, un liek domāt, ka nekur nav tik slikti, kā šeit?

10.nov 2017 Atbildēt
Nellija Ko

Brazilijaa dziive ir forsha. Biju tur, patika. Tikai daargaak kaa LV gan...

11.nov 2017 Atbildēt
Jana Feldmane

par ļoti lielo tīrību uz ielām nevaru piekrist. Atceros miskastes ar žurkām Tokijas centrā. Viesnīcas nu noteikti nav nekādas lētās, salīdzinot arī ar Eiropas pilsētām. Runājot par viesnīcām tomēr vajadzētu salīdzināt līdzvērtīgus pakalpojumus. Disciplīnu gan varētu pamācīties - nerunāt pa telefoniem sabiedriskajā transportā, kārtīgi rindā sagaidīt transporta pienākšanu un iekāpt tajā negrūstoties.

16.nov 2017 Atbildēt

Komentēt