Komentāri: Nožēlojami! Četrus gadus zēns cīnās ar vēzi, Latvijas valsts vairs neuzņemas apmaksāt ārstēšanu

īpaši stulbs

:(

27.okt 2021 Atbildēt
josh

Nešaubos, ka cilvēki saziedos. Bet vecākiem tomēr ieteiktu gatavoties uz ļaunāko. Ir slimības, kur medicīna ir bezspēcīga.

27.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Bēdīgi. Bet Latviju vainot nevajadzētu, Latvijas ārsti izdarīja visu, ko varēja. Un Latvijā ārsti ir ļoti labi. Neatpaliek no Vācijas ārstiem.

27.okt 2021 Atbildēt
Reds

Lv arati prasa naudu ja gribi dzivot,ja nrvar palidzet pasi tad prasa naudu kontaktiem.Darba kolegis indija zales pirka

27.okt 2021 Atbildēt
Roberts

Smirdīgais “patriots” ar slimo prostatu iesmekstējās

1.nov 2021 Atbildēt
Andris Bērziņš

VAI KOVIDRUKŠIEM NAUDA TRŪKST?

17.nov 2021 Atbildēt
Vita Skramane

Un tomēr, man nav skaidrs. Latvieši vienmēr uzsver, cik mums labae izglītība. Bet, ārstēties sūtae uz Vāciju. Lai veselība! Un ticiet, viss izdosies!

27.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Rakstu izlasi, dura!

Viņu nesūta ārstēties uz Vāciju!

Viņam pat Šveicē nepalīdzētu- nav pilngadīgs.

27.okt 2021 Atbildēt
josh

Man pašam ir bijis ļaundabīgs vēzis, bet izārstējos. Bez sabiedrības iesaistes. Nav remisijas, nav atkārtojies. Izturību vecākiem, tomēr, tiešām, ja atkārtojas jau trešo reizi, izredzes nav lielas. Gruzijā ir eksperimentāla ārstēšana ar baktērijām, kas “noēd” vēža šūnas. Tā ir piesaistījusi pasaules uzmanību, bet apstiprināts vēl nekas nav. Neesmu tik kompetents, bet internetā noteikti ir plašāka infomācija.

28.okt 2021 Atbildēt
josh

Un noteikti arī ārsti kaut ko par to zina un varēs pastāstīt. Es tiešām neesmu mediķis, redzēju to TV, kādā no valsts televīzijām, kur ir objektīva informācija, vairs neatceros, vai tā bija Francijas, Vācijas vai Nīderlandes, vai varbūt Beļģijas TV.

29.okt 2021 Atbildēt
Mia

Kad tika atklaats veezis, Mika vecaaki vai vismaz viens no vinjiem vareeja doties uz to pashu Vaaciju un saakt straadaat da jebkaada darbu, Mikam visa aarsteeshanaas tur buutu par briivu. Pa 4 gadiem tik taalu vareeja aizdomaaties, ja bija redzams, ka veezis nepadodas aarsteeshanai.

31.okt 2021 Atbildēt
Agris Zemitis

Var tikai izteikt nožēlu par latvijas valts zemo attīstības līmeni.Vajadzētu pieņemt likumu,ka šādos gadījumos cilvēkam obligāti jāpalīdz,it īpaši bērnam.Šādas ziņas neliecina par to ,ka Latvijas vaslts pilda savu galveno funkciju rūpēties par savu pilsonu dzīvību un labklājību.

18.nov 2021 Atbildēt

Komentēt