Komentāri: Apzagta pazīstamā latviešu dzejniece Amanda Aizpuriete

jabis

tā ir tā pati, kas ik pa brīdim sola slīcināties? Tagad netiek galā ar termiņiem un vienīgā izeja - dators nozagts, jo slīcināšanās neder?

26.apr 2021 Atbildēt
Krokodils Gena

Tie vīrišķās Jundzi nelasa!

26.apr 2021 Atbildēt
Diduu

Samanta Tīna savā bagažniekā esot atradusi....

27.apr 2021 Atbildēt
Roberts

Tāpat kā pastmarkas no Kolumbijas pežā?

27.apr 2021 Atbildēt
Edmunds Kance

Tik tiešām izklausās kaut kā mazticami... Un tā mūžīgā žēlošanās no dažādu rakstnieķeļu un dzejniecīšu puses par to, ka naudas nav, ka viss ir slikti... Laikam jau tas pierāda, ka jāmaina profesiju. Ir divu veidu dzejnieki un rakstnieki: turīgi cilvēki un diletanti. Ja neizdodas kļūt par pirmo, labāk atrast sevī pietiekamu paškritikas daudzumu un mainīt nodarbošanos, tad nebūs jāžēlojas par problēmām finansēt savu dzīvesvietu, bet nozagta datora jautājums risināsies veikalā un policijā. Tas kultūrkapitāla fonds būtībā ir tāds ielāps mākslinieciskam diletantismam!

27.apr 2021 Atbildēt
Dzintars Licis

Vispār jau normāli cilvēki svarīgai informācijai rezerves kopijas (backup-us) taisa. Mūsdienās ir vēl vienkāršāk - visu var paralēli glabāt mākonī. Un tad laptops vai vienalga kāds cits dators kļūst vienkārši par dzelzi, kuru jebkurā brīdī var aizstāt ar citu.

27.apr 2021 Atbildēt
Acidum

Tieši tā, bet tantes, tāpat kā lielākā daļa komentētāju, prot tikai vienpirksta druku, jo informāciju var atrast kāpņu telpā, satiekoties ar kaimiņieni, bet mākoņi taču ir debesīs, kur gan citur.

27.apr 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis

Ja jaunais Acer (labākie Aceri maksā pāri 1000 eiro) patiešām ir nozagts, paliek jautājums, kad un kāpēc? Vai tad Amanda Aizpuriete neaizslēdz sava dzīvkļa durvis? Mazliet mulsina arī Aizpurietes jau tradicinonālā publiskā žēlošanās te par šo, te par ko citu. Viņai, cik zinu, ir 4 (vai 3?) jau sen pieauguši bērni - kāpēc viņi savai mammai nepalīdz? Aizpuriete ir talantīgs dzejniece, to es nenoliedzu, bet tā nebeidzamās sūdzēšanās par materiālām lietām (Jūrmalas kotedžu ar tai sekojošo A. Aizpurietes bada streiku) un dažādām sadzīves problēmām man gan diez ko nepatīk. Starp citu, gandrīz vai visi pasaules labākie mākslinieki, to skaitā arī dzejnieki (ar dažiem izņēmumiem) ir bijuši trūcīgi, jo naudas izsišana un pielīšana ar talantu neiet kopā, šoreiz Kultūrkapitāla mafija (tā teica Alvis Hermenis, nevis šī komentāra autors, bet apzīmējums ir ļoti precīzs) šoreiz par A. Aizpurieti apžēlojās, bet kas notiks, ja nākamo Aizpurietes projektu neapstiprinās? Atkal būs publiskas žēlabas, ka dzīvoklī atslēgta elektrība vai dzejnieci kāds neģēlis met laukā uz ielas?

29.apr 2021 Atbildēt

Komentēt