Komentāri: Dārta lūdz palīdzību smagas slimības ārstēšanai

Rolands Savickis

Kas viņa tāda ir,Dārta un viss.Es esmu Rolands un ko tālāk.

5.jun 2020 Atbildēt
Mareks Kipens

Kas viņš par rolandu vinš ir GONDONS

5.jun 2020 Atbildēt
Ans Profi

Tieši tā gondon Roland - ziedo Kardašinai vai Končitai wurstai...tiem kurus tu lops zini!

11.jun 2020 Atbildēt
Edite

Dàrta ir cilvèks tàds pat kà jùs.Nedod dievs ka egoisms nepiesauc ari Rolandam lìdzìgu nelaimi.Var lasit ka lidzjùtiba un palìdziba ir sves jedziens virietim.

5.jun 2020 Atbildēt
Agita Geslere

Viņa ir cilvēks, bet, kas esat Jūs Roland ? Un tālāk par vienu dienu Jūs neesat nevienu stundu nodzīvojis... Par tālāko Jūs nezināt neko ne sev, ne citiem...

5.jun 2020 Atbildēt
Emma Pupa

Visu cieņu, bet kā var pārbaudīt kas ir šis cilvēks? Pietiekoši daudz ir viltus ziedojumu vācēji. Visi lūdz, visiem vajag, spēj tik skaitīt, bet kur aiziet šīs summas tā īsti neviens nezina.

5.jun 2020 Atbildēt
Dina

Gribi palīdzēt - palīdzi! Neesi droša vai negribi - nedari to! Viss vienkārši. Dzīve tāpat visu saliks pa plauktiņiem. Man tie ir tikai 5€, bet šai meitenei, vesela dzīvība. Tā ir dzīvība! Un tur nav ko analizēt.

5.jun 2020 Atbildēt
Arvids Dubass atbilde Dina

Tieši tā, neviens nespiež! ....ja arī kāds gadās viltnieks, viņam tas aizies greizi bet tas nav iemesls nepalīdzēt ja lūdz!

6.jun 2020 Atbildēt
Laima Ludena

Viņa ir īsta. Fonds BeOpen ir labs,vac ziedojumus,reāli palīdz. Arī man vāca ziedojumus. Tur viss ir reāls un kārtība.

20.jun 2020 Atbildēt
Melānija

Ļoti labi saprotu Dārtu,tā slimība ir briesmīga,zinu,jo man pirms 10 gadiem ar to aizgāja dēliņš,ārstējās,bet slimība progresēja,un viņš zaudēja.Veiksmi DĀRTA,laai Jums izdodās uzveikt !

5.jun 2020 Atbildēt
Bruno Bruno

Latvija medicinas sistema cilvekus grib tikai vakcinet. Viss parejais viniem vienalga. Kamer mes to pielausim tik ilgi tas ta turpinasies. Nu nevar but ta ka vakcinaam valdibai 20 mil katru gadu atrodas bet cilvekus ko arstet tur naudas nav!

5.jun 2020 Atbildēt
Roberts

Visi mirsim. Lai deputāti saziedo, viņiem tūlstošiemeiro lielas algas. Dārta būs uz viņu sirdsapziņas

5.jun 2020 Atbildēt
ginta

Viņai tuvinieku, radu nav? Lai tie pārdod auto, īpašumus, dārglietas, lai kādi tuvinieki, draugi brauc uz ārzemēm strādāt, lai pelna un sūta naudu! Un nauda paliks vēl pāri!!

5.jun 2020 Atbildēt
Lauma

ginta, tu esi ciniska. Tu Dārtas vietā darītu tieši tāpat, neesi divkose!

5.jun 2020 Atbildēt
Arvids Dubass

Viņai vēl visa dzīve priekšā, ja mans mazumiņš(zvans) palīdzēs, būšu gandarīts! Veselību viņai!

5.jun 2020 Atbildēt
Acidum

Starp citu, gofundme.com šai slimniecei vajag ziedot 57000£, savākts 32,

5.jun 2020 Atbildēt
Roberts

Vajag likumu, ka gribi kļūt oar deputātu, ziedo vienu nieri tautai. Ja nevari- tātad lien zagt, nevis rūpēties par Latviju

5.jun 2020 Atbildēt
Ilze

Ārstēšanas rezultāti Hodžkina limfomas gadījumā var būt ļoti labi. Ja ārstēšana ir pareiza, tiek izārstēti 85 % slimnieku.

6.jun 2020 Atbildēt
ginta

Bet atbildes nevienam nav, kāpēc tuvinieki, radi nevēlas pārdot visu, lai palīdzētu savam cilvēkam??? Vai vienkāršāk ir prasīt tautai, nevis pašiem jostas savilkt ciešāk cēla mērķa labā? Kā tur ir, tuvinieki?

6.jun 2020 Atbildēt
jokis

Si darta gadiem vac naudu visos iespejamos arzemju saitos var jau slimot bet uz slimibas rekina klut mantkarigai tas bik pa traku www.gofundme.com/f/for-cancer-...nt-i-can-do-it

6.jun 2020 Atbildēt
ginta

Jā, iespaidīgi... Tuvinieki gan negrib no ērtībām atteikties lai savāktu naudu šai slimniecei! A kāpēc atteikties, ja atrodas tādi, kas iedod naudu? Pareizi, tad nevajag tuviniekiem pārdot ne mitekļus, ne automašīnas! Forši tā dzīvot, ne?

6.jun 2020 Atbildēt
Ans Profi

Hei tu pridior jonbansais dezinformator: tā akcija ir sākta rikai šogad!!! ja precīzi tad 2020.gada. 1 februārī, vau tu kuņaz dēls apzinies ka dēļ taviem suņa murgiem kāds var zaudēt dzīvību!!!

11.jun 2020 Atbildēt
Arvids Dubass

Es jau protams nezinu šajā gadījumā, bet ir ļoti daudz gadījumu, kad draugi ir tikai tad, kad esi pie lielas naudas, visi radi ap tevi grozās, bet ja kas, tad pazūd kā žurkas no grimstoša kuģa, it sevišķi tas attiecas uz radiem! Sakiet, ka tā nav?

10.jun 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jptvjmķ... :(

14.jun 2020 Atbildēt

Komentēt