Komentāri: Pašvaldība atraida uz ielas palikušu 2. grupas invalīdu, kurš lūdz pajumti un darbu

Sandro Vidins

Bet runas viriem viss ir vislabakaja kartiba,sanem piemaksas un algas par neko,bet invalidiem jadzivo uz ielas ar tuksu vederu Cilveki mekle palidzibu caur FB ,bet pasvaldibas tik gudri paruna,noplata rokas,kas Jus esat par cilvekiem,ka tik pasam labi _ ka man gribetos izteikties krievu valoda ... Bumerangs atgriezisies,ticiet,un nebus ilgi jagaida !

4.mai 2020 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Dieva dzirnas maļ lēni--taču šo ierēdņu nicinājumu pret cilvēkiem viņi saņems.

4.mai 2020 Atbildēt
Vladimirs Segliņš

Un tas ir pieļaujami laikā, kad kādam ir iemesls lepoties ar šiem LV 30 gadiem? Kauns. Latvijai vajag arī svinamu savu Birokrātijas dienu?..

4.mai 2020 Atbildēt
Ilze Janusa

Briva latvija,peleka,par berniem vispar nedoma,kur tad vel domas par invalidu! Jums tur nav kauns Aluksnes seimai,domajat par savam kabatam,pakalam,jus domajat ka dzivosiet muzigi! Dievins visu redz,mes vinu neredzam!

4.mai 2020 Atbildēt
Iluta Kaktiņa

Ļoti vienkārši, tā ir Alūksne... Tāda attieksme ir gandrīz visās iestādēs... Ļoti skaista pilsēta un apkārtne, bet nežēlīgi vienaldzīgi ierēdņi... Daudzi ir laimīgi tikuši projām, arī es ar savu ģimeni

5.mai 2020 Atbildēt
Ilona Anita Liepiņa

Ja nav nakts patversmes,vīrietim pašam rakstītajā vajadzēja paskaidrot-kādas ieredņu atrunas viņš dzird.Citādi nekas nav saprotams....

5.mai 2020 Atbildēt
gundega

Vis smieklīgākais ir tas ka laukos vispār tai Alūksnes rajonā un pat vienkārši pilsētā noteikti ir pašvaldības tukšas telpas , mazremontētas un cepas par algas pielikumiem bet darbu uz puslodzi reāli nevar dabūt.

20.mai 2020 Atbildēt

Komentēt