Komentāri: 17 gadus vecā Paula ir ļoti jūtīga, nerunā un pat nerāpo

Aivars Gedroics

Ziedojumus vāc tās kroples eitanāzijai? :) Starp citu, kāds gramatikas profāns veidojis virsrakstu publikācijai?

18.dec 2019 Atbildēt
Anita Biseniece

Gribētu Jums pajautāt, vai esat kādreiz padomājis, ka pašam var kas atgadīties..... Vai Jūs sajūsminātu gadījums, kad tiek vākti līdzekļi TĀ KROPĻA eitanāzijai????

19.dec 2019 Atbildēt
Dainis

Ir nozelojamie tie cilveki kuri doma ka veseliba ir muziga un vinus nekad neskars veselibas likstas.Pat izejot ara nevar zinat kura bridi pakritisi zem masinas vai citadak i un paliksi par invalidi,bet smejas par parejam.Nopietni?kaut gan tadam resnam ka tu noteikti mazvertibas kompleksi un kropli redz sevi nevid taja meitene.Meitenei veselibu.A dzive interesanta lieta,dazreiz tadi ka tu noklust tadas likstas kad sapno par eitanaziju.Bet tadam resnim noteikti jau smadzenu aptaukosana.savadak nevar izskaidrot tik oligofreniskos izteicienus.

19.dec 2019 Atbildēt
Mila Antosz

Lai tev un taviem berniem tāds liktenis

19.dec 2019 Atbildēt
inta atbilde Mila Antosz

Pensionāres brīdinājums par Aivaru Gedroicu Latvijas Radio 1 ēterā. Gedroics ir zināms kā revolūcijas tusnītis. Brīvo laiku šis psihopātiņš pavada izkrāpjot veciem cilvēkiem dzīvokļus. Telefonsaruna ir iekļauta rakstā. Tāpēc uzmanieties no šī manīgā , resnā kūmiņa!

20.dec 2019 Atbildēt
inta atbilde Mila Antosz
20.dec 2019 Atbildēt
Uģis Jansons

Vai nebaidies,ka ,,bumerangs,,var atgriesties?

22.dec 2019 Atbildēt
Sianda Krūkliņa

Manuprāt lielāks kroplis esi Tu!

26.dec 2019 Atbildēt
Tedis

Levitam lai prasa!

18.dec 2019 Atbildēt
Anita Biseniece

Nesaprotu daudz ko šajā rakstā. Man ir 26 gadus vecs dēls ar īpašām vajadzībām. Vai patiesi nerunājošs un nestaigājošs cilvēks tiek vests uz SKOLU???? Ko viņš tur dara? Ar šīm lietām nav kārtības valsts mērogā. Šeit nekas nav teikts, vai ģimenei ir valsts iedibinātie asistenta pakalpojumi. Pirms dažiem gadiem tie tika kaut cik normāli apmaksāti, bet nu naudiņa ir nogriezta tiktāl, ka cilvēks par grūto invalīda pieskatīšanu var saņemt mēnesī vien pārdesmit eiro, nepietiek pat degvielai, lai atbrauktu pie invalīda. Tad varbūt invalīdu organizācijai visiem spēkiem vērsties pie attiecīgām instancēm, lai tiktu sakārtots šis jautājums valsts mērogā, nevis vākt no sabiedrības ziedojumus katram individuālam gadījumam.

19.dec 2019 Atbildēt
Aivars Znotins

Nu kā lai lasa rakstu,ja pat virsrakstu nevar uzrakstīt pareizi??? Elita Veidemane !,redaktora vietniece, nu taču izlabojat kļūdu-virsrakstā runājat par zēnu-bet rakstā rakstat par meiteni

19.dec 2019 Atbildēt
Aina Kazlovska

Pats Aivar ar neizskaties vesels. Var ar pats dabūt skaistu diagnozi. Tagad jau modē nākuši insulti. Rezultāts var būt neprognozējams. Dažreiz padomā ko raksti.

19.dec 2019 Atbildēt
Sianda Krūkliņa

Tak vins uz visiem postiem kaut kādu huj**u raksta..Tas liecina manuprāt par bēdīgu diagnozi!

26.dec 2019 Atbildēt
Edgars Kļaviņš

-ikdienā Paula dodas uz skolu . ???????

27.dec 2019 Atbildēt
Roberts

Nedrikst taisit eitanaziju, tas ur cucisku, gan kāds bālelins viņai sataisis pecnacejus, mums vahag stipru tautu

6.feb 2020 Atbildēt

Komentēt