Komentāri: Sievietei Ķeguma novadā nepieciešama palīdzība; viņas vienīgie ienākumi ir 76 eiro mēnesī

Agita Kiršfelde

Detralex,ginkor forte ir pārtikas piedevas, un ja šīš zāles ir vienīgas ,tad tas stāsts tāds apšaudāms.

5.jun 2019 Atbildēt
Diana Alksne

Diemžēl palīdzība ir vajadzīga ļoti daudziem invalīdiem. Es arī esmu 3.gr.invalīde. Dzīvoju ar tādiem pašiem ienākumiem, kā minētā kundze. Sociālais dienests savu likumu un noteikumu ietvaros jau palīdz. Bet ir drausmīgi grūti. Man ir prieks, ka ir labi un atsaucīgi cilvēki. Manisprāt, ir vajadzīga vēršanās pie juristiem, lai šo invalīdu stāvokli aktualizētu. Man arī ir jautājums par VDEĀK darbu. Pieškir 3.grupu. Labi, ja jau tā. Bet fakts paliek fakts. Nav veselības un spēka strādāt. Apburtais loks. Esi nabags, jo esi slims. Slims esi, jo nevari samaksāt par medicīnu.

5.jun 2019 Atbildēt
Irma Šiškova

Detralex ir bezrecepšu medikaments un bez tā principā var iztikt! Un kāpēc nevēršas savas pašvaldības sociālajā dienestā? Man arī ir 3.grupa, bet es strādāju un arī man ikdienā jādzer zāles, lai es būtu spējīga doties uz darbu! Un ir daudzi, kam arī nav veselības, jādzer kaudzēm dārgās zāles, bet arī grupu nedod!

6.jun 2019 Atbildēt
mairita atbilde Irma Šiškova

Nezinu, kā citiem, Detralex man palīdz. Piekrītu, 3.grupa tiek piešķirta, lai būtu iespēja vismaz daļu no dārgajām zālēm pirkt. Un vēl jārod spēks vilkties uz darbu līdz pensijas vecumam. Spīļu režīms mums atstrādāts labs.

6.jun 2019 Atbildēt

Komentēt