Komentāri: Astoņu bērnu ģimene no Alojas pēkšņi nonāk grūtā situācijā

Dzēsts lietotājs

Vai tauta ir informēta, ka šamējais mērglis Edijs Pipars (īstajā uzvārdā - Daiga) ietur naudiņu no saziedotā un tagad kandidē 2018. gada Saeimas vēlēšanās ? Pieejamās profilbildēs mudaks ar sievu labi uzdzīvo... Pseidovaronis, kas mērķtiecīgi pelna ( mērķtiecīgi meklējot) uz cilvēku nelaimi !

2.sep 2018 Atbildēt
Edijs Pipars

Liels paldies par jūsu apsurdo viedokli. Bet man pirmā dzirdēšana, ka man ir sieva ;)

Bet visā visumā, skaudība slikta lieta. Organizācijā ir publicēts gada pārskats, visu var redzēt, kur līdzekļi izmantoti. ( nedz algās, nedz ceļojumos.utt).

Bet ceru, atiecīgās iestādes izvērtēs šo apmelojumu un noskaidros, kurš ir orģinālais autors. Lai veiksmīgs vajars.

15.sep 2018 Atbildēt
Velta Rozenberga

Vai tā ir patiesība? To jau neviens nezin...Kāpēc Alojas dome nerūpējās par daudzbērnu ģimeni un bāriņu tiesa? Kas atbildēs par bezatildīgiem vīriešiem ,kuri "saražo 'bērnus un pēc tam neliekas ne zinis? Tādi sirdapziņu zaudējušo diemžēl klaiņo pa šo Dieva doto zemi...Vai māte nezināja ar ko saista savu dzīvi? Lai Dievs pasargā šo ģimeni un tēvs ,lai padomā kad Dievs Viņu sodīs par to ko dara saviem bērniem...

3.sep 2018 Atbildēt
Adeira

Tā nav patiesība! Reiz jau Pay Pal meklēja naudu neesoām slimam bērnam no Alojas par kura eksistenci nezināja ne skolā, ne Domē! Gribēju palīdzēt pa tiešo, bet tādu bērnu mūsu pusē neviens nekad no atbildīgiem dienestiem un ģimenes ārstiem nezināja! Tā ir krāpšana!

7.sep 2018 Atbildēt

Komentēt