Komentāri: Neapskaužami: Rīgā pensionāru pāris cenšas izdzīvot, uzturot gan sevi, gan mazmeitas

Arno Kālis

Ļoti liels lūgums iestādēm pārbaudīt šādus gadījumus - ja rakstā minētā informācija ir taisnība, tad tādiem "vecākiem" jau sen bija jāpaliek bez vecāku tiesībām un bērniem iztikas līdzekļi jāsaņem citā veidā.

Ja rakstā minētā informācija ir meli, tad šādai "labdarības organizācijai" jātop atmaskotai un tiem lopiem, kas to vada, jāzsēž cietumā. Un pie viena NRA.LV redakcijai- Ilze Zālīte, Redaktore, T: 67886826- paši lasat, ko publicējat??!!

5.mar 2018 Atbildēt
Maija Ozolina

Un tagat viniem bernus atnems un aizsutis uz bernu namu,ta bus ,es zinu! Nav jegas tur neko darit,ja nu vienigi palidzet vecisiem.toties vecisiem bus lieli pardzivojumi,kurus gruti bus pardzivot!

7.mar 2018 Atbildēt
Anda Imanta Ezeriņa

Ņemot vērā,ka vecīšiem ir tuvu pie astoņdesmit,tad meitenes ir viņu maz,maz meitas...? Kur ir māte,tēvs,vecāsmammas un vecietēvi? Vai tiešām neviens no šiem cilvēkiem nav spējīgs parūpēties ne tikai par meitenēm,bet arī par vecīšiem? Un,ja nē,tad,kur ir atbildīgās iestādes,kuras var noorganizēt transportu meitenes pārvadāšanai???

9.mar 2018 Atbildēt
Maija Verdina

..Un kapec tad nenosauc laimigas maminas uzvardu???Varbut tas butu jadara vispirms ,jo arzemes dzivojosa mamina par bernu pabalsta/ naudas izkrapsanu tiktu attiecigi apbalvota ar pelnitiem lauriem...

Jasak domat cik te taja raksta taisnibas???Esmu sutijusi naudinu ..un vairak ka puse no prasitajiem ir izradijusies scam ...krapnieki.

15.mar 2018 Atbildēt

Komentēt