Komentāri: Palīgā sauciens: Trīsbērnu māmiņa dzīvo "no centa līdz centam"

Sanita Jansone

Protams ka jāpalīdz bērniem. Jo viņi nepiekā nav vainīgi.

4.jan 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Nesaprotu vienu,ja nevari nodrošināt,tad kāpēc vajag trīs bērnus?Es neesmu pret bērniem,saprotiet pareizi,bet kā kaķenei laist pasaulē un tad ubagot... Smadzenes taču ir!

4.jan 2018 Atbildēt
Vita Vaikule

Jus laikam busiet ta, kas gatava nogalinat savu bernu, nevis uznemties par vinju atbildibu. ABORTS???? Un nav svarigi kaads bernam vecums, vai 3 dienas mammas punci, vai 3 menesi no dzimsanas. Tas jau ir cilveeks, dzivs cilveeks.

4.jan 2018 Atbildēt
Daiga Salmiņa atbilde Vita Vaikule

Atbildība ir plānot bērnu dzimšanu, nevis vieglprātīgi laist pasaulē. Ir taču kontracepcija, kā arī saprāts, lai izvērtētu - vai vīrietis, no kura bērniņu laid pasaulē būs atbalsts bērnam vai arī notīsies pēc pirmajām grūtībām. Un ja vīrietis nav uzticams, tad pašai jābūt gatavai par bērnu/bērniem parūpēties.

6.jan 2018 Atbildēt
Andris Ozols

sterila kakene padomaaja

6.jan 2018 Atbildēt
Sandra Skalberga

Cik zinu ar 3.bèrniem soci apmaksà dzìvokli utt.Protams katrs gadìjums jàizvèrte,bet zinu ģimenes,kas tikai dzìvo uz valsts rèkina,tas velkas gadiem.żèl bèrnu.

4.jan 2018 Atbildēt
Maija Krigere

Dzivo netikai uz valsts rekina, bet ari uz lidzcilveku rekina.

4.jan 2018 Atbildēt
Līga Duļkina

Nosodītāji jau parasti ir tie vislielākie grēkotāji. :) Vai kāds no soģiem ir gatavs, bezpalīdzīgi karājoties virs bezdibeņa, saņemt nosodījumus un pamācības, ka nevajadzēja jau nu tuvoties tai bezdibeņa malai, ar galvu vajadzēja domāt, pats vainīgs, ka paslīdēja... līdz kāds uzradīsies ar tīru sirdi un pasniegs roku... ja paspēs, jo vēl būs jāpārvar soģu mūris...

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs

Es dzīvoju bezdibenī! Esmu bezdibeņa ķēniņš! Esmu Latvju Dievu dēls, esmu Latvju Skaudības Dievs Skolnieciņš!!!

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs

Nav ko bij' ar seksu nodarboties!

4.jan 2018 Atbildēt
Janika Jarovoja

Skolnieciņš,Tu tur kaut ko nelabu esi salietojies,nelieto vairāk!

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs atbilde Janika Jarovoja

Bērnus ir jārada atbildīgi. Citādi tie būs pakļauti ciešanām jau no piedzimšanas. Trūcīgā statuss ir sāpju pilns un mokošs. Cieņā, Skolnieciņš

5.jan 2018 Atbildēt
lilija

Beidziet, gvelzt muļķibas! Taču ir skaidrs-vīrietis pameta ar diviem esošajiem bērniņiem- dokumenti tiek gatavoti uz alimentiem. Kas to var paredzēt - te viņš tevi solās mīlēt, te pagriezas un aiziet. Visiem ir cerība uz mīlestibu un doma - beidzot arī man būs ģimene un vīrs. Labāk palīdzat, riebjas klausīties par kaut kādām kaķenēm- bet patiesībā katrs vērtē pēc sevis cienījamā Inita Zandovska.

4.jan 2018 Atbildēt
Janika Jarovoja

Tik daudz soģu,ka vemt gribās,situācijas ir dažādas,ja mamma nedzer un cīnās par savu bērnu labklājību,jau ir apsveicami,varbūt kāds domā ka ar tiem Soc pabalstiem var dzīvot zaļi?Šeit nav Anglija,mūsu valstī tie pabalsti ir tādi ,lai badā nenomirtu,miljonus šeit neizmaksā,ja kāds to vēl nezin.Lieku ziepes gabalu nenopirksi.

4.jan 2018 Atbildēt
Arbuzs

Kāpēc attiecībās sievietes un vīrieši nevarbūt vienlīdzīgi? Katrs uztur pats sevi, bet bērnus kopīgi. Lai atļautos trīs bērnus, vajag ļoti labu algu, kas pārsniedz vidējo algu valstī divas reizes! Cieņā, Skolnieciņš

5.jan 2018 Atbildēt
Ilze Erina

neviens neko trisbernu matei neatmaksaa.Neizdomajiet.

No algas lidz algai,ta sobriid dzivo daudzi ..nekas jauns.

10.jan 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pleš kājas, kam pagadās, pēc tam sauc palīgā, lai bastardu baru palīdz uzturēt. Viņai vajag sterilizāciju vispirms, tad domāt par pārējo!

10.jan 2018 Atbildēt

Komentēt