Komentāri: Palīdzi! Valsts atteica palīdzēt glābt četru bērnu māmiņu Evu

Kaspars Namsons

Te nu maksaa nodoklus... soliito soc garantiju vnk nav... iesaku visiem izvairities no nodoklu nomaksas un ruupeeties par sevi pasham... shaados gadijumos valsts ir jaasuudz tiesaa par Satversmes preambulaa atrunaato minimaalo veseliibas apruupes nenodroshinaashanu. Minimaalaa noziimee, dot garantiju ka cilveeks tiks arsteets lidz izveselojas un nevis kaa savaadaak.

25.nov 2017 Atbildēt
Imants Imants

Kaspar, kāpēc Jūs to rakstāt šeit - vietā, kas domāta tvaika nolaišanai? Rakstiet partijas, par kuru balsojāt deputātiem - lai viņi valsts vārdā atbild uz Jūsu jautājumiem. Tiesa, ja neesat piedalījies vēlēšanās, tad Jums atliek tikai retoriski jautājumi un izsaucieni.

25.nov 2017 Atbildēt
Zane Krūmiņa

Nolādēts par ko mēs valstij maksâjam nodokļus????Lai tie tur var katru gadu sev palielināt algas???Braucat prom kamēr varat......Bye bye LV kauns!!!!

Izsturību Evai un ğimenei!

25.nov 2017 Atbildēt
Juris Beinars

Vai tu vel te?

26.nov 2017 Atbildēt
Normunds Vīksna

Kāpēc valsts (ierēdnis vai ierēdņu kopa) atteica palīdzēt? Tas ir svarīgi, lai novērstu šādus gadījumus turpmāk.Ne jau visi ir drosmīgi lūgt palīdzību un vienkārši nomirst.Kaut kur atkal MK noteikumos vai Saeimas (ne)pieņemtajos likumos ir nejēdzīgi caurumi?Vai tad nevienam profesionālam žurnālistam nav intereses noskaidrot patiesību?

25.nov 2017 Atbildēt
Inta Valkovska

abiem.lv/vezis-tas-ir-...ainities/31302 Iesaku izlasīt arī DžoDispenza grāmatu "Tu esi placebo"! Lai veicas!

26.nov 2017 Atbildēt
Sigita Sile

Saites adrese nestrādā

26.nov 2017 Atbildēt
Sarmīte Babičeva atbilde Sigita Sile

abiem.lv/vezis-tas-ir-...ainities/31302 pārbaudīju šis strādā

27.nov 2017 Atbildēt
Sarmīte Babičeva

Izturību!

27.nov 2017 Atbildēt

Komentēt