Komentāri: Lūdz līdzcilvēkus palīdzēt sagādāt malku trūkumcietējiem Latvijā

Ilga Grinberga

Te varetu palidzet kaiminiem un zinjot par tiem kam tik tiesham vajag palidzibu jo ir veci cilveki kuri varbut nezin kur un kam lugt palidzibu.Lai izdodas palidzet visiem kam tas loti vajadzigs.

28.okt 2017 Atbildēt
Arbuzs

Cienītā, jāiet ir uz pašvaldību jeb pagasta /novada/pilsētas sociālo dienestu. Kā vecs, trūcīgs pensionārs tiks pie interneta, lai uzzināto šo ziņu?

28.okt 2017 Atbildēt
Janis Purins atbilde Arbuzs

Kādas pretvalstiskas muļķības Nekādu malkas sagādi Līdz 20,gadam visi būs apsaluši un Latvija varēs lepoties,ka sasniegts izaugsmes plānojums -zeme ,kurā nav trūkumcietēju un no kuras neviens negrib izbraukt,līdz tam laikam pussagruvušās mājvietas būs zaļu zālīti apaugušas un arī šis punkts būs sasniegts-zaļākā valsts pasaulē Nestajieties ceļā valsts izaugsms panojuma iecerēm

28.okt 2017 Atbildēt
Juris

Savākt visu sasaukumu deputātus! Katram rokās cirvi un mežā iekšā! Lai labo sastrādāto!

28.okt 2017 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tev apnicis vienmēr par visu satraukties, ekonomēt, atteikt sevi un ģimeni palutināt ar kaut ko? Sen jau visiem skaidrs, ka ar algotu darbu, ja vien neesi kādās koruptīvās shēmās vai noziedzībā, ne Latvijā, pat ne kādā starptaustiskā uzņēmumā neko dižu nenopelnīsi - knapi sanāks dzīvošanai. Samaksāsi par īri, kredītus, līzingus, nopirksi pārtiku, kādu apģērbu un..atkal gaidi algu, retumis starplaikā atļaujieties kādu sīku prieciņu kā jaunu lūpukrāsu vai kafejnīcas apmeklējumu ar draudzenēm. Paplašini sava maciņa apvāršņus, radi iespēju sevis pilnveidošanai un izaugsmei! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs tavā kontā un maciņā. Varēsi palutināt bērnu ar jaunu rotaļļietu, pati doties uz salonu iegūt sen jau sen kāroto jauno frizūru, draudzenēm izmaksāt kafejnīcu, visi kopā vai divatā ar vīru aizbraukt nedēļas nogalē atpūsties kaut kur tālāk par Palnagu vai Pērnavu.

Šī metode tiešām strādā. Nosūti savas domas Visumam un rīkojies. Pievienojies cilvēkiem, kuri pārvalda savu veiksmi un dzīvi kopumā! goo.gl/tmeeJF

28.okt 2017 Atbildēt

Komentēt